Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο ρόλο αναμένεται να δούμε να εισβάλλει στα νέα επεισόδια του Σασμού με τον Γιώργο Γεροντιδάκη να υποδύεται τον νέο αστυνόμο στο τμήμα της Άνω Ποροιάς με τις έντονες υποθέσεις, που συνεχώς αναλαμβάνει.

Ο Λευτέρης Ορφανός, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή 2/10 θα είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας, που όπως αποκαλύφθηκε θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να ισορροπήσει ανάμεσα στο ψέμα και στην αλήθεια. Θα έχει σημαντικούς εχθρούς σε αυτήν την πορεία του, και αυτό είναι που θα κρατάει την αγωνία του κοινού στα ύψη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεροντιδάκη για το ρόλο του στον Σασμό

«Ο Λευτέρης προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια. Ψεύδεται ο ίδιος, όταν θα πει αυτά που θέλει ,δεν ξέρεις αν τα λέει ή για ποιο λόγο τα λέει. Ξέρει να ελίσσεται στις καταστάσεις. Είναι εγκλωβισμένος στην αλήθεια και το ψέμα. Θα προσπαθήσει και ο ίδιος να κάνει σασμό με τον εαυτό του».

«Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να κοιτάει τον άλλο στα μάτια και να αντλεί αγάπη, όταν αυτό επιτυγχάνεται αυτό με ηρεμεί για να έχω στοχοπροσήλωση στη δουλειά μου και να εξελιχθούμε μέσα από τη σχέση. Σημασία έχει πώς συνεργάζεται με τον άλλο γιατί είναι μία “συνεργασία” που θα σε πάει μπροστά. Εγώ είμαι τυχερός γιατί έχω βρει αυτή “συνεργασία”».

Ο μεγάλος εχθρός του Λευτέρη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα υποδυθεί στον Σασμό τον υπαστυνόμο που παίρνει τη θέση του Γεράσιμου, ρόλο που βλέπαμε να υποδύεται μέχρι πρότινος ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο νέος υπαστυνόμος, θα έχει για προϊστάμενό του τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ή αν προτιμάτε, τον Δημήτρη Ήμελλο που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στον Σασμό.

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Σασμός Γεροντιδάκης

Μάλιστα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Λευτέρης θα καταφέρει να γνωρίσει τον έρωτα στην Άνω Ποριά μιας και στη ζωή του θα μπει η όμορφη Θεοδώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στη σειρά θα μπει ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας, ο οποίος μάλιστα θα είναι ο μεγάλος εχθρός του Λευτέρη Ορφανού. Τον χαρακτήρα αυτό θα υποδυθεί ο ηθοποιός Μανώλης Γεραπετρίτης. O «Ευθύμης» θα είναι το δεξί χέρι του Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής).

Οι δύο άνδρες θα κυνηγηθούν πολύ και η κατάληξη της ιστορίας τους σίγουρα δε θα είναι τόσο καλή...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Έτσι θα βγει από τη φυλακή η Καλλιόπη - Η σύλληψη του πραγματικού φονιά του Άγγελου

Σασμός spoiler: Ο Παύλος Βρουλάκης στα πατώματα - Η εικόνα που θα τον "διαλύσει"