Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά του ALPHA, «Σασμός», μετά το «σούσουρο» που δημιούργησε στο διαδίκτυο με το χθεσινό (4/10) επεισόδιο, επιστρέφει απόψε (5/10) με καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τη βεντέτα Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Τι θα δούμε σήμερα (5/10) στον Σασμό

Η παρουσία του Παύλου στο σπίτι των Σταματάκηδων, είναι κάτι που τριγυρνάει στο μυαλό του Μαθιού και δεν τον αφήνει να ησυχάσει. Κάπως έτισ, φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο. Οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης, την ώρα που η δικηγόρος έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως ο Αστέρης έδωσε το νεφρό του στην πρώην αγαπημένη του.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι αυτή την οικογένεια. Και μόνο προς σεβασμό για τον Άγγελο που ήσουν ένα διάστημα μαζί του, δεν θα έπρεπε να το κάνεις», της λέει η Αργυρώ. Τα λόγια της Αιμιλίας προβληματίζουν τον Αντώνη, ο οποίος δεν διστάζει να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου.

Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα-Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί τον φόνο του Άγγελου. Η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχόν αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της.

Αναστάτωση στην κηδεία του Αγγελου

Ακόμα μια μαύρη μέρα ξημερώνει για την οικογένεια Βρουλάκη και είναι αυτή που πρέπει να βάλουν στο χώμα τον Αγγελο. «Ο Θεός μού πήρε τον αδελφό μου αλλά μου έδωσε έναν άλλον. Ομως, πριν προλάβω να τον χαρώ, να τον γνωρίσω, μου τον πήρε πίσω», λέει μοιρολογώντας η Αργυρώ στη Μαρίνα, που επίσης νιώθει ότι δεν αντέχει άλλες συμφορές. Την ώρα της κηδείας του όμως κανείς δεν παραμένει ήρεμος.

Το νέο της επιστροφής του Παύλου έχει εξαπλωθεί και οι παρόντες συζητούν για την επίδραση που θα έχει η παρουσία του στην Ανω Ποριά. Μάλιστα η Μαρίνα συγκρούεται έντονα μαζί με τον Παύλο λίγο πριν την κηδεία, καθώς δεν θεωρεί πως η στιγμή εκείνη είναι η ιδανική για να κάνει την εμφάνισή του. Και φαίνεται πως η Μαρίνα είχε δίκιο αφού τελικά οι αντιδράσεις, όταν ο κόσμος τον δει ξαφνικά μπροστά του, θα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Τραγικές φιγούρες της ημέρας η Ασπα και η γιαγιά, που προσπαθούν να δίνουν η μια στην άλλη κουράγιο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα μπεις στην κάσα και θα σε κλαίει η μάνα σου» - Η ανατριχιαστική συνάντηση του Παύλου Βρουλάκη με τον Αστέρη στον Σασμό

Σασμός: «Έφαγε πολλά χαστούκια αλλά...» - Το spoiler της Δανάης Παππά για την Θεοδώρα και τον έρωτα μετά τον Πετρή