Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις που προβάλλονται για την αγαπημένη σειρά του ''Σασμού'' είναι καταιγιστικές με το κοινό να μην προλαβαίνει όλα τα συγκλονιστικά, που προκύπτουν στα νέα επεισόδια του Β΄ κύκλου.

Η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ είναι κάτι που απασχολεί τους πάντες μιας και έχουμε κάποια δείγματα, πως θα έρθουν κοντά, πιο κοντά από ότι είναι τώρα. Για το αν όμως θα γίνουν ζευγάρι απάντησε ο παπάς του χωριού την Δευτέρα 3/10 στην εκπομπή Happy day.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Αεράκη για το σενάριο του Σασμού

«Αν τα βρουν ο Αστέρης και η Αργυρώ τελείωσε η σειρά. Εμείς θέλουμε ο σασμός να γίνει στην ώρα του για να τελειώσει η σειρά στην ώρα της. Οι ανατροπές είναι πολλές».

Έρχεται το τέλος για την Αργυρώ με τον Σταύρο

Θάνατοι, δολοφονίες, συλλήψεις, γάμοι και χωρισμοί είναι μερικά από τα γεγονότα, που βλέπουμε να διαδραματίζονται στο Σασμό, με τη συμφιλίωση ωστόσο ανάμεσα στις 2 οικογένειες να μη συμβαίνει.

Η Αργυρώ μεγαλώνει το παιδί του Αστέρη με τον Σταύρο, η σχέση όμως του ζευγαριού δε φαίνεται να κυλάει ευχάριστα. Ο άντρας καταλαβαίνει τις διαφορές και αρχίζει να διαμαρτύρεται.

Από την άλλη ο Αστέρης στέλνει κάποια μηνύματα στο κορίτσι και αυτή θα είναι η πρώτη ρήξη σε Αργυρώ και Σταύρο. Η ίδια ζητάει από τον Βρουλάκη να μην την ενοχλεί και εκείνος αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη για το καλύτερο όλων.

Τότε είναι που η Βρουλάκη λυγίζει και πηγαίνει να τον σταματήσει στο αεροδρόμιο λέγοντας του πως δεν είναι ανάγκη να αφήσει τον τόπο του εξαιτίας της...Και αυτή είναι μια σκηνή, που βλέπει ο Γιαννιώτης σύντροφος, βγαίνει από τα ρούχα του και βγάζει έναν άλλον εαυτό.

Χωρίζει με την Βρουλάκη, καθόλου ήρεμα ωστόσο θέλοντας να πάρει εκδίκηση...Θα μάθει άραγε ποτέ ο Αστέρης πως ο Σταύρος δεν είχε γιο αλλά ο ίδιος.

Αργυρώ Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Το σπαρακτικό τελευταίο αντίο στον Άγγελο - Η Μαρίνα ξεσπάει για τον ερχομό του Παύλου στη ζωή τους

Σασμός: «Είναι εγκλωβισμένος...» - Τα πάνω κάτω με την είσοδο του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά