Από Ελένη Μήτση

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις της εβδομάδας για τον Σασμό με το επεισόδιο της Δευτέρας 3/10 να αφηγείται τη συνάντηση του Παύλου με τη Μαρίνα. Ο χαμένος ανιψιός θα έχει πολύ δύσκολες σκηνές στα προσεχή επεισόδια και μια εξ αυτών θα είναι η κηδεία του Άγγελου, που έρχεται!

Οι εξελίξεις για τον Σασμό (3/10)

Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι, με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του. Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει απ’ την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη.

Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου.

Ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητά της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη.

Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση.

Σασμός Στέλλα Αστέρης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Ο μεγάλος εχθρός του Λευτέρη - Πιο σκοτεινός και από τον Καραπάνο

Σασμός - αποκλειστικό: Έτσι θα βγει από τη φυλακή η Καλλιόπη - Η σύλληψη του πραγματικού φονιά του Άγγελου