Από Ελένη Μήτση

Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη στο Σασμό είναι γεγονός, με την αποκάλυψη του προσώπου να γίνεται κλιμακωτά μιας και δεν είναι απλό να βλέπει κανείς μπροστά στα μάτια του κάποιον, που θεωρούταν νεκρός.

Η γιαγιά Ειρήνη τον είδε αρχικά, στη συνέχεια ο Σταύρος, η Αργυρώ και η Άσπα, μετά η Μαρίνα σε προσωπική συνάντηση κα τώρα θα τον δει και όλο το χωριό...Μάλιστα στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10 λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου ένας άντρας κάνει την αποκάλυψη, πως ο Παυλή ζει και όπως είναι φυσικό όλοι ταράζονται (δείτε τις σοκαριστικές εξελίξεις του επεισοδίου 4/10).

Η αποκάλυψη στο χωριό για την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη

Η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του Παυλή

Στα τελευταία επεισόδια, το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τα σχόλια που κάνει στο Twitter, καταλαβαίνουμε πως έχει ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με την αλλαγή της Μαρίνας, η οποία έχει αρχίσει και παίρνει κυριολεκτικά "ανάποδες" και δεν σηκώνει ούτε θέλει άλλα νταηλίκια και βεντέτες στην οικογένειά της, την οποία προσπαθεί να προστατέψει πλέον με νύχια και με δόντια!

Στον Σασμό λοιπόν, στο επεισόδιο της Δευτέρας 3/10, η Μαρίνα έχοντας πλέον μάθει πως Παύλος ζει και βασιλεύει, κάνει μία απίστευτη έκρηξη, όχι όμως για το γεγονός του ότι είναι ζωντανός, αλλά γιατί υπήρχαν άτομα που το γνώριζαν , και τόσα χρόνια τους έκρυβαν την αλήθεια. Δύο άτομα αγαπημένα της, που ήταν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια και τα ήξεραν όλα...

«Δεν το πιστεύω ότι ο παππάς τα ήξερε όλα και μας άφησε τόσα χρόνια να πιστεύουμε ότι ο Παύλος χάθηκε για πάντα! Να τον κλαίμε; και να τον θρηνούμε; Σαν να ήταν νεκρός; Οι δύο άνθρωποι που μας έλεγαν ότι μας νοιάζονται πιο πολύ από όλους, στήσανε τέτοιο ψέμα πίσω από την πλάτη μας Αργυρώ!» φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Πρόσωπο με πρόσωπο Μαθιός και Παύλος - Ανοίγει ξανά η βεντέτα

Σασμός: «Έφαγε πολλά χαστούκια αλλά...» - Το spoiler της Δανάης Παππά για την Θεοδώρα και τον έρωτα μετά τον Πετρή