Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο μετά τα νέα για την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς, στον αέρα είδαμε το πρώτο επίσημο trailer και κυριολεκτικά μας κόπηκε η ανάσα! Το Μαύρο Ρόδο, η νέα δραματική σειρά του Mega, τον Οκτώβριο έρχεται στις οθόνες μας για να μας συνεπάρει, στην ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα, ο οποίος ανθίζει σε σκοτεινούς καιρούς, μέσα στο έγκλημα και στα ψέματα!

Το καστ ων ηθοποιών, εκλεκτό όπως αρμόζει σε μία τέτοια σειρά, με πρόσωπα γνώριμα που μας έχουν χαρίσει απίστευτους ρόλους (δείτε τα όσα είπε η Κατερίνα Διδασκάλου για τον ρόλο της στη σειρά) και μας υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να υπερβούν τα όριά τους την φετινή σεζόν.

Το πρώτο trailer του Μαύρου Ρόδου

Αποκλειστικό: Έτσι θα ερωτευτούν η Ελισάβετ με τον Πέτρο

Ένας απαγορευμένος έρωτας είναι το επίκεντρο της δραματικής σειράς, Μαύρο Ρόδο του Mega που έρχεται το φθινόπωρο. Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Κρητικός και το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί έχει όλο το ρεπορτάζ για τον έρωτα που θα συγκλονίσει το κοινό.

Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άντρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση στη ζωή μιας δόκιμης μοναχής που φτάνει στα όριά της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα δραματική ιστορία που θα ξετυλιχθεί στις οθόνες μας το προσεχές φθινόπωρο. Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους από αντίθετους κόσμους θα πάρει σάρκα και οστά, παρουσιάζοντας πάθη, αδυναμίες, διλήμματα και δύο καρδιές που φλέγονται (δείτε εδώ ποιες μέρες και ώρες θα προβάλλεται η σειρά στο Mega).

Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα κάνει τους δυο νέους να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, να αμφισβητήσουν όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα και να φτάσουν στα όριά τους. Το «Μαύρο ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τη σειρά επενδύει μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασύρει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της.

Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της, και περιζήτητο εργένη. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει και όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ενας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση: τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Η «ταυτότητα» της σειράς: Στη δραματοποίηση του βιβλίου της Ελένης Καπλάνη θα βοηθήσουν με τις ερμηνείες τους οι: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Παίζουν ακόμα οι: Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Οι μπελάδες ξεκινούν από νωρίς - Τα δύο πρόσωπα που θα κάνουν τη ζωή δύσκολη για τη νεαρή καλόγρια

Μαύρο Ρόδο: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα - Ο ρόλος της Θεοφανίας Παπαθωμά