Από Πέννυ Μαστοράκου

Από τις Άγριες Μέλισσες, αυτή τη σεζόν θα τον απολαύσουμε σε έναν εξίσου εκρηκτικό ρόλο, αλλά αυτή τη φορά πιο σκοτεινό και πιο κακό, για τον οποίο είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος! Ο λόγος για τον κορυφαίο και ταλαντούχο Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης 13/9 μίλησε στην εκπομπή Ελένη για το ρόλο του στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» (δείτε εδώ την εξομολόγηση της συγγραφέως του βιβλίου).

Ο σκοτεινός ρόλος του Λεωνίδα Κακούρη

«Όταν χρειαστεί για κάποιον ρόλο, κάνω αλλαγές στην εμφάνισή μου. Είναι αναζωογονητικό για έναν ηθοποιό. Από μικρός άρχισα να ασχολούμαι με το θέατρο. Γράφαμε κείμενα και κάναμε stand up σε μπαράκια. Η αμοιβή κάλυπτε τους καφέδες της εβδομάδας»

«Ο Θέμης Καστρυνός είναι ο σκοτεινός ήρωας που υποδύομαι στη νέα σειρά του MEGA “Μαύρο Ρόδο”. Είναι μια ωραία ιστορία ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους, από τη μια της θρησκείας και του θείου και από την άλλη της νύχτας και της παραβατικότητας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Το ''spoiler'' της Παπαθωμά για την μοναχή που υποδύεται

Η έμπειρη ηθοποιός έκανε γνωστό, πως όλα είναι έτοιμα, αφού ηχογραφήθηκε και το νέο τραγούδι για τους τίτλους αρχής από μία σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια. Η Παπαθωμά για ό,τι αφορά στο ρόλο της εξήγησε, πως είναι ανατρεπτικός, αφού θα έχει έντονα στοιχεία, τα οποία θα φροντίσει εκείνη με το ταλέντο της να τα κάνει αγαπητά στο κοινό.

«Τα γυρίσματα πάνε πάρα πολύ καλά. Ο ρόλος μου είναι ανατρεπτικός, είναι φαινομενικά ανατρεπτικός ρόλος αλλά θα βρω εγώ τα πατήματα να τον κάνω συμπαθητικό».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Άρχισαν τα όργανα» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε σκηνές από τα γυρίσματα της σειράς

Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Μαύρου Ρόδου - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα