Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, Μαύρο Ρόδο, θα ζωντανέψει στη μικρή οθόνη και οι ήρωές της θα γίνουν πρωταγωνιστές στην ομότιτλη τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζεται πυρετωδώς για λογαριασμό του Mega. Μάλιστα, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, κυκλοφόρησαν και τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της (δείτε εδώ ποιοι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών θα παίξουν στο Μαύρο Ρόδο).

Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της είναι μεγάλη. Χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, έζησε σ’ έναν χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων. Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Κι όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς Μαύρο Ρόδο με τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Μαύρο Ρόδο γυρίσματα
Μαύρο Ρόδο Σκιαδαρέσης
Μαύρο Ρόδο Mega

Τι ρόλους θα κάνουν στη σειρά οι δύο ηθοποιοί

Μετά την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, η Θεοφανία Παπαθωμά μετακομίζει στο Mega για λογαριασμό του Μαύρου Ρόδου.

Εκεί θα υποδυθεί την Πολυξένη σύζυγο του χαρακτήρα που θα παίξει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο Σκιαδερέσης έχει μία κόρη από τον πρώτο του γάμο, την Ελισάβετ, την καλόγρια δηλαδή που βλέπουμε στο trailer, την οποία θα υποδυθεί η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, ενώ στη συνέχει αποκτά άλλη μία κόρη (Ευθαλία Παπακώστα) με την Θεοφανία Παπαθωμά.

Οι γονείς της Ελισάβετ κάνουν τάμα όταν έρχεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έτσι όταν μεγαλώνει την πείθουν να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στο Μάυρο Ρόδο ο Γιάννης Κουκουράκης - Ο σκοτεινός ρόλος που θα ενσαρκώσει

Απλά ανατριχιαστικό - Στον αέρα το πρώτο trailer της σειράς «Μαύρο Ρόδο»