Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία νέα καθηλωτική σειρά αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το «Μαύρο Ρόδο». Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το πρώτο trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει (δείτε το εδώ) και είναι απλά εντυπωσιακό.

Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της (δείτε εδώ ποιοι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών θα παίξουν στο Μαύρο Ρόδο).

Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της είναι μεγάλη. Χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, έζησε σ’ έναν χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων. Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Κι όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα.

Ποιες μέρες και ώρες προβολής θα προβάλλεται η σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβρη, ενώ θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα.

Μαύρο Ρόδο πρεμιέρα

Μάλιστα, η σειρά θα προβάλλεται αμέσως μετά τη Γη της Ελιάς, στις 22.40.

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα - Ο ρόλος της Θεοφανίας Παπαθωμά

Μετά την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, η Θεοφανία Παπαθωμά μετακομίζει στο Mega για λογαριασμό του Μαύρου Ρόδου.

Εκεί θα υποδυθεί την Πολυξένη σύζυγο του χαρακτήρα που θα παίξει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο Σκιαδερέσης έχει μία κόρη από τον πρώτο του γάμο, την Ελισάβετ, την καλόγρια δηλαδή που βλέπουμε στο trailer, την οποία θα υποδυθεί η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, ενώ στη συνέχει αποκτά άλλη μία κόρη (Ευθαλία Παπακώστα) με την Θεοφανία Παπαθωμά.

Οι γονείς της Ελισάβετ κάνουν τάμα όταν έρχεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έτσι όταν μεγαλώνει την πείθουν να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού.

Μαύρο Ρόδο γυρίσματαΜαύρο Ρόδο ΣκιαδαρέσηςΜαύρο Ρόδο Mega

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στο Μάυρο Ρόδο ο Γιάννης Κουκουράκης - Ο σκοτεινός ρόλος που θα ενσαρκώσει

Εκείνη στο Σασμό αυτός στο Μαύρο Ρόδο - Αποκαλύφθηκε το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz