Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που ένας χωρισμός παγώνει τους πάντες στην Γη της Ελιάς, καθώς δεν τον περίμενε κανείς, ένας άλλος φουντώνει μέρα με τη μέρα πιο πολύ! Ο λόγος για αυτόν της Μαρίνας και του Μάνου ή αλλιώς του Τάσου Ιορδανίδη και της Αντιγόνης Νεοφύτου (δείτε εδώ τον επί τρία χρόνια σύντροφό της) οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασκευής 16/9 βρέθηκαν καλεσμένοι στον καναπέ της «Ελένης» και τα είπαν όλα χαρτί και καλαμάρι!

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου οι ηθοποιοί αποκάλυψαν πως θα δούμε το γάμο τους, και τον έρωτά τους στα καλύτερα αυτή τη σεζόν!

Οι αποκαλύψεις του Ιορδανίδη και της Νεοφύτου για την Γη της Ελιάς

«Παντρεύονται επειδή είναι ερωτευμένοι. Δεν παντρεύονται για την Αγγελική, επειδή όντως αγαπιούνται. Η Αγγελική θα αγαπήσει την Μαρίνα και τον Μάνο σαν πραγματικούς της γονείς και οι ήρωες θα δεθούν με το παιδί. Είναι μία ιστορία που θα συγκινήσει πολύ!» συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Όλες οι αστυνομικές ιστορίες που γράφονται κατά καιρούς – και ειδικά η ιστορία αυτή στην οποία θα αναλάβουν δράση ο Λυκούργος, ο… Ρωμαίος και η Ιουλιέτα μας, δηλαδή ο Φίλιππος και η Βασιλική – είναι ιστορίες που έχουν συμβεί και αποτελούν μέρος της εγκληματικής ειδησεογραφίας. Αυτή η περιπέτεια, αυτή η ιστορία, θα κάνει τους κακούς μας, τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο, να φανούν παιδάκια του δημοτικού!» ανέφερε μεταξύ άλλων και συμφώνησε η ηθοποιός.

Η Αγγελική κινδυνεύει να πνιγεί - Στα μαχαίρια η Μαρίνα και η Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις 8 σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Δευτέρα, στις 19/9, και οι τηλεθεατές φαίνονται αρκετά ενθουσιασμένοι για όλα όσα θα παρακολουθήσουν στις οθόνες τους. Μπορεί, λοιπόν, να έχουμε μιλήσει, λίγο πολύ, για όλους τους χαρακτήρες μέχρι τώρα, ωστόσο η μικρή Αγγελική επιστρέφει στο σίριαλ και κρίνεται αναγκαίο να μιλήσουμε και για την δική της εξέλιξη.

Αφού η Μαρίνα και ο Μάνος παντρεύονται, η Αγγελική βγαίνει από το ίδρυμα με σκοπό να μείνει μόνιμα στη Μάνη. Έτσι, το ζευγάρι θα την πάρει υπό την προστασία του για να μεγαλώσει μαζί τους. Ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ με την Φανή, προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα και φαίνεται πως η νέα της καθημερινότητα την κάνει χαρούμενη. Μάλιστα, η Μαρίνα θα την γράψει στο σχολείο και στην πρώτη τάξη του Δημοτικού.

Το σπίτι που μένουν, για την ίδια, είναι τεράστιο, ενώ έχει πολλά παιχνίδια γύρω της, όμως συχνά επιλέγει να περνάει χρόνο δίπλα στην πισίνα. Μία μέρα αποφασίζει να βγει έξω να παίξει, χωρίς σωσίβιο, κάτι που θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη.

Η Γη της Ελιάς

Ενώ θα παλεύει να μην πνιγεί, θα σωθεί την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα η Μαρίνα, ο Μάνος και ο Ισίδωρος τρελαθούν από την αγωνία και τον φόβο τους. Η Αντιγόνη, ειδικά, μόλις πληροφορηθεί για το γεγονός, θα αρχίσει να αναθεωρεί για το εάν η Μαρίνα είναι κατάλληλη μητέρα για την κόρη της και αυτό θα σταθεί αφορμή για να τσακωθεί με την καλή της φίλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η απόλυτη ρήξη στην οικογένεια των Βρεττάκων - Μαρία και Μυρτάλη σε μία μοιραία σύγκρουση

Γη της Ελιάς: Η μοίρα παίζει ύπουλο παιχνίδι στην πλάτη του - Σε θανάσιμο κίνδυνο η κόρη του Δημοσθένη