Από Στέλλα Μούτσιου

Έχουμε μάθει πλέον μέχρι και την αιτία που ο Στάθης θα πλησιάσει και πάλι την Ιουλία, ωστόσο δεν ήταν γνωστή μέχρι και σήμερα η ημερομηνία για την πρεμιέρα της Γης Της Ελιάς μέσα από την συχνότητα του MEGA. Στο Πάμε Δανάη, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης 14/9 ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα.

Την Δευτέρα 19/9 στις 21:00 το βράδυ, οι κάτοικοι της Μάνη είναι προετοιμασμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κρατήσουν συντροφιά στο κοινό που τόσο πολύ ανυπομονεί να δει τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα της Γης της Ελιάς

Δεμένοι χειροπόδαρα Βασιλική και Φίλιππος στο νέο trailer της σειράς

Ο νέος κύκλος της Γης της Ελιάς ξεκινάει τη Δευτέρα (19/9) και οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega αναμένεται να είναι καταιγιστικές για μία ακόμη χρονιά. Οι πρωταγωνιστές θα έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες, ενώ σε τραγική θέση θα βρεθεί και το πιο αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού, ο Φίλιππος και η Βασιλική.

Όπως είχαμε δει στο πρώτο trailer που είχε κυκλοφορήσει, οι δυο τους έπεφταν θύματα απαγωγής (δείτε το εδώ), και έτσι, στα νέα πλάνα που δημοσιοποίησε το Μεγάλο Κανάλι, βλέπουμε τόσο τον Φίλιππο όσο και τη Βασιλική, δεμένους χειροπόδαρα μέσα σε μία αποθήκη.

Η ζωή του θα μπει σε κίνδυνο όταν φτάσει στο σπίτι τους η Βιολέτα, μία φίλη της Βασιλικής η οποία θα έρθει για να ζητήσει τη βοήθειά της. Η Βιολέτα θα αποκαλύψει πράγματα στο ζευγάρι που δε θα έπρεπε να γνωρίζουν (δείτε εδώ τι θα μάθουν).

Πέρα από την ιστορία της Βασιλικής και του Φίλιππου, το trailer εστιάζει και στα νέα παράνομα ζευγάρια της σειράς (δείτε εδώ ποια θα είναι) καθώς και στον οριστικό, πλέον, χωρισμό της Ιουλίας με τον Γιώργη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία και η Άννα κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν - Το πρόσωπο που "καίει" τον δολοφόνο του Ανέστη

Γη της Ελιάς: Η ώρα της κρίσης για την Αθηνά - Οι τραγικές ώρες που βιώνει στη φυλακή