Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η σημερινή (19/9) ημέρα θα είναι χωρίς αμφιβολία γεμάτη για τα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών μιας και κάνουν πρεμιέρα όχι μία και δύο αλλά 8 σειρές. Κάποιες είναι παλιές αλλά οι περισσότερες είναι καινούργιες και αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα τη σήμερα (19/9)

Γη της Ελιάς (22:00) - Mega

Ήδη πολλά έχουμε δει από τα τρέιλερ που έχουν βγει στον αέρα, ωστόσο τα πρώτα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, αναμένεται να μας καθηλώσουν (δείτε εδώ τις 5 σημαντικές στιγμές των πρώτων επεισοδίων της σειράς).

Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με απίστευτο τρόπο και άφησε πολλά ερωτηματικά στο τηλεοπτικό κοινό. Το σίγουρο είναι πως στα νέα επεισόδια, τίποτα δε θα είναι ίδιο για τους πρωταγωνιστές.

Σασμός (21:00) - ALPHA

Η κρητική βεντέτα των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων επιστρέφει για δεύτερη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Ο Σασμός έρχεται με νέα επεισόδια και νέους χαρακτήρες (δείτε εδώ ποια πρόσωπα θα μπουν στη σειρά) που αναμένεται να αφήσουν άφωνους τους τηλεθεατές.

Ο Παράδεισος των Κυριών (20:00) - ALPHA

Λίγο πριν ζήσουμε την επιστροφή της κρητικής βεντέτας, ο ALPHA θα μας μεταφέρει στην Αθήνα του '60. Τρεις φόνοι, που συμβαίνουν σχεδόν ταυτόχρονα, γίνονται η αιτία και η αφορμή για όλα όσα θα ακολουθήσουν!

Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «Ο παράδεισος των κυριών» αναμένονται να είναι φαντασμαγορικά. Η βραδιά θα περιλαμβάνει ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς Ντέπυ Βλαστού (Τραϊάνα Ανανία) - και αρραβωνιαστικιά τού ενός εκ των δύο ιδιοκτητών.

Άγρια Γη (18:50) - ΣΚΑΪ

Καθημερινοί άνθρωποι που δοκιμάζονται σε ακραίες καταστάσεις. Άνθρωποι ευαίσθητοι με ανάγκη για δικαίωση. Άνθρωποι σκληροί με δίψα για εκδίκηση. Αυτά είναι τα πρόσωπα της καθημερινής σειράς «Άγρια Γη» που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Η ιστορία ξεκινά πριν από 28 χρόνια. Ο Νικόλας 10 ετών απάγεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια της καλύτερής του φίλης, της 6χρονης τότε Ελπίδας, που δεν μπορεί να αντιδράσει. Λεπτά αργότερα, η κάμερα επιστρέφει στο σήμερα, όπου ο Νικόλας ζει και δρα με νέο όνομα. Ως Άρης επιστρέφει λοιπόν στη γενέτειρά του για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που ενορχήστρωσε την απαγωγή του, του στέρησε τους γονείς του και σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή του.

Γλυκάνισος (21:00) - ΣΚΑΪ

Μια κρυφή, βαθιά, μυστική αγάπη με αρώματα της θάλασσας, των μεθυστικών γεύσεων της Συρίας και του ελληνικού ούζου θα κάνει την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη. Ο γλυκάνισος με τα αρώματά του, τόσο στο εκλεκτό ούζο της οικογένειας του Στρατή όσο και στη μαγειρική της Ραζάν, είναι σαν τον έρωτά τους: Αψύς, δυνατός, γλυκός και αρωματικός, που άλλοτε ηρεμεί και άλλοτε βάζει φωτιά και καίει τα σωθικά…

Η νέα δραματική σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος» έρχεται στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη σεζόν και διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ενός Έλληνα χριστιανού του Στρατή, γόνου εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και της Ραζάν, μουσουλμάνας πρόσφυγα από τη Συρία.

Έρωτας Φυγάς (17:45) - Open

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και την προοπτική λάθος σχέσεων. Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσονας Δεμερτζής, ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.

Ο Μάρκος βγαίνοντας από την φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι πόλεμος ως το τέλος. Οταν τα όνειρα γκρεμίζονται και οι αθώοι αδικούνται, τότε η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος…

Εκτός Υπηρεσίας (21:00) - ΑΝΤ1

Το «Εκτός Υπηρεσίας» είναι η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 και έρχεται από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα με Τρίτη στις 21:00 για να χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου στο κοινό.

Ένα αστυνομικό τμήμα που απειλείται να κλείσει λόγω αδράνειας θα προσφέρει πολύ γέλιο στους τηλεθεατές και μιας και ο σταθμός είναι πολύ σίγουρος για το πρόγραμμα αυτό.

Παγιδευμένοι (22:00) - ΑΝΤ1

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Μια δικηγόρος και ένας εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί;(δείτε εδώ ποιος πολιτικός θα κάνει guest στη σειρά). Κανείς δεν είναι αθώος και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η μοίρα παίζει ύπουλο παιχνίδι στην πλάτη του - Σε θανάσιμο κίνδυνο η κόρη του Δημοσθένη

Αποκλειστικό «Σασμός»: Σε κίνδυνο η ζωή του Αστέρη - Ένα βήμα πριν τον θάνατο