Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο ερχομός του Δημοσθένη Καπερνάρου στη Γη της Ελιάς, μόνο προβλήματα θα φέρει και αν στον πρώτο κύκλο δεν προλάβαμε να δούμε και πολλά, στον δεύτερο έρχονται τα χειρότερα, με πρώτα θύματά του τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη.

Η κοπέλα έχει καταλάβει ότι ο αγαπημένος της κάτι κάνει πίσω από την πλάτη της ωστόσο δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό. Η ημέρα του γάμου τους πλησιάζει και έτσι οι ετοιμασίες συνεχίζονται, με την Ισμήνη να παραλαμβάνει το νυφικό της και να πλέει σε ευτυχία που επιτέλους θα καταφέρει να φτιάξει τη ζωή της μετά τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε στο πλευρό του Σάββα (δείτε εδώ τι μέρες και ώρες θα προβάλλεται η Γη της Ελιάς).

Γη της Ελιάς Ισμήνη Κωνσταντίνος

Ισμήνη και Κωνσταντίνος χωρίζουν στη Γη της Ελιάς

Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι τη στιγμή που η Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βοηθά οικονομικά τη μητέρα της και γίνεται έξαλλη. «Δεν σου είπα ότι αν κάνεις κάτι πίσω από την πλάτη μου άλλη φορά, δεν θα με ξαναδείς;». Λοιπόν, τέρμα χωρίζουμε» του λέει.

Η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο, στέλνοντάς του πίσω το νυφικό της κι εκείνος καταρρέει.

Στο στόχαστρο του Δημοσθένη στη Γη της Ελιάς, Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Ο Κωνσταντίνος βλέποντας ότι έχει εγκλωβιστεί, αποφασίζει να του μιλήσει ανοιχτά: «Φτάνει ως εδώ! Κάνε ό,τι θέλεις, εγώ αποχωρώ», του λέει. Αυτό θα είναι και το μοιραίο λάθος του. Έξαλλος ο Δημοσθένης αρχίζει να κάνει κόλαση τη ζωή του Κωνσταντίνου. Θα δούμε ότι πολλές φορές θα βρεθεί σε άσχημη θέση και σε κίνδυνο να αποκαλυφθεί η κρυφή δράση του στην Ισμήνη.

Ο Δημοσθένης θα αρχίσει πια να τον εκβιάζει ανοιχτά: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Σε κρατάω στο χέρι και το ξέρεις. Κανείς δεν φεύγει έτσι από αυτές τις δουλειές. Τι το πέρασες;», του λέει. Ετσι, αρχίζει να εκτοξεύει απειλές ότι θα αποκαλύψει τα πάντα και φτάνει να του λέει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα αναγκαστεί να τον βγάλει από τη μέση. Και δεν μένει μόνο εκεί! Στόχο του βάζει την Ισμήνη και τη μικρή κόρη της, στέλνοντάς του βίντεο στο οποίο έχει βάλει να τις παρακολουθούν, προκειμένου να εκφοβίσει τον Κωνσταντίνο. Εκείνος πλέον είναι για λύπηση. Δεν μπορεί να χαρεί τίποτα, ζει συνέχεια κάτω από το φάσμα του φόβου.

Η Ισμήνη, αν και έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι τον απασχολεί, το αποδίδει στον φόρτο εργασίας του. Ο Κωνσταντίνος όμως δεν θα σταματήσει να ψάχνει τρόπους να βγάλει από τη ζωή του τον Δημοσθένη! Αραγε, θα τα καταφέρει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχα τεράστια αγωνία αλλά...» - Η Ελπίδα αποκαλύπτει για την «εισβολή» της στην Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς: Η Αγγελική κινδυνεύει να πνιγεί - Στα μαχαίρια η Μαρίνα και η Αντιγόνη