Από TV24 Team

Την Αντιγόνη Νεοφύτου τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς (δείτε εδώ ένα καυτό αποκλειστικό για τη συνέχεια της σειράς), εκεί όπου υποδύεται τη Μαρίνα, την κολλητή φίλη της Μυρτάλης που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν ο χαρακτήρας εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της σειράς και όχι άδικα αφού ο τηλεοπτικός της έρωτας με τον Μάνο και η χημεία που βγάζει μπροστά στο γυαλί με τον Τάσο Ιορδανίδη, έχουν καθηλώσει το κοινό.

Ο σύντροφος της Αντιγόνης Νεοφύτου από τη Γη της Ελιάς

Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται πως πηγαίνουν εξαιρετικά για εκείνη και στην προσωπική της ζωή ,μιας κια όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Night Out, είναι μαζί με τον σύντροφό της εδώ και 3 χρόνια.

«Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο κουλ από εμένα. Είμαστε μαζί σχεδόν 3 χρόνια. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο», είχε πει η Αντιγόνη Νεοφύτου για τον αγαπημένο της σύντροφο.

Η ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον σκηνοθέτη, Γιώργο Ευαγγέλου, ενώ πρόσφατα οι δυο τους πραγματοποίησαν και ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ρώμη, από το οποίο μοιράστηκαν αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

Αντιγόνη Νεοφύτου Ρώμη

Βέβαια οι δυο τους δεν ανέβασαν καμία κοινή φωτογραφία μιας και έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάπως έτσι, οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες.

Αντιγόνη Νεοφύτου σύντροφος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Χάιδω από την καταστροφή πριν να είναι αργά

Γη της Ελιάς: "Στα τσακίδια" - Μεγάλη σφαγή μεταξύ Στάθη & Εύας