Από Πέννυ Μαστοράκου

Όλο και περισσότερα στοιχεία για το ποιόν του Ιπποκράτη βγαίνουν στο φως μετά το θάνατό του, στον δεύτερο πολυαναμενόμενο κύκλο της Γης της Ελιάς, (δείτε εδώ τις αλλαγές στις ώρες προβολής) και ο καλός άνθρωπος που όλοι σέβονταν και θαύμαζαν, όλα δείχνουν πως ήταν καλός μόνο στο παιδί του, την Μυρτάλη και πουθενά αλλού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, όσα θα αποκαλύψει η Αθηνά στο δικαστήριο αλλά και η μητέρα της Μαρία για τον πατέρα της Μυρτάλης, θα οδηγήσουν σε οριστική ρήξη και διχασμό όλη την οικογένεια των Βρεττάκων.

Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε Μαρία και Μυρτάλη

Την ώρα που η Μαρία και η Μαργαρίτα προσπαθούν πάση θυσία να την βοηθήσουν ζητώντας βοήθεια από τον Λυκούργο ώστε να αναλάβει την υπόθεση, η Μαρία ανοίγει τα χαρτιά της στην Μυρτάλη ανακοινώνοντας της πως θα μιλήσει στο δικαστήριο για το πόσο άσχημα φερόταν ο Ιπποκράτης στην κόρη της και για το πόσο κακοποιητική συμπεριφορά είχε απέναντί της.

Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη με την κίνησή της που προσπαθεί να σπιλώσει την μνήμη του πατέρα της για να βγάλει την κόρη της από την φυλακή, και τότε ξεκινά ένας αδίστακτος πόλεμος με πολλές παράπλευρες απώλειες.

Η απόλυτη ρήξη στην οικογένεια των Βρεττάκων

Είναι μαζί σχεδόν 3 χρόνια - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αντιγόνης Νεοφύτου

Την Αντιγόνη Νεοφύτου τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, εκεί όπου υποδύθηκε τη Μαρίνα, την κολλητή φίλη της Μυρτάλης που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν ο χαρακτήρας εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της σειράς και όχι άδικα αφού ο τηλεοπτικός της έρωτας με τον Μάνο και η χημεία που βγάζει μπροστά στο γυαλί με τον Τάσο Ιορδανίδη, έχουν καθηλώσει το κοινό (δείτε εδώ τι θα συμβεί στον χαρακτήρα της στη δεύτερη σεζόν).

Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται πως πηγαίνουν εξαιρετικά για εκείνη και στην προσωπική της ζωή ,μιας κια όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Night Out, είναι μαζί με τον σύντροφό της εδώ και 3 χρόνια.

«Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο κουλ από εμένα. Είμαστε μαζί σχεδόν 3 χρόνια. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο», είχε πει η Αντιγόνη Νεοφύτου για τον αγαπημένο της σύντροφο.

Η ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον σκηνοθέτη, Γιώργο Ευαγγέλου, ενώ πρόσφατα οι δυο τους πραγματοποίησαν και ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ρώμη, από το οποίο μοιράστηκαν αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

Αντιγόνη Νεοφύτου Ρώμη

Βέβαια οι δυο τους δεν ανέβασαν καμία κοινή φωτογραφία μιας και έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάπως έτσι, οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες.

Αντιγόνη Νεοφύτου σύντροφος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η μοίρα παίζει ύπουλο παιχνίδι στην πλάτη του - Σε θανάσιμο κίνδυνο η κόρη του Δημοσθένη

Αλέξανδρος Σκουρλέτης - Γη της Ελιάς: «Η σχέση του Αλέξη με τη Μυρτάλη θα σοκάρει τη Μάνη»