Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος της Γης της Ελιάς ξεκινάει τη Δευτέρα (19/9) και οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega αναμένεται να είναι καταιγιστικές για μία ακόμη χρονιά. Οι πρωταγωνιστές θα έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες, ενώ σε τραγική θέση θα βρεθεί και το πιο αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού, ο Φίλιππος και η Βασιλική.

Όπως είχαμε δει στο πρώτο trailer που είχε κυκλοφορήσει, οι δυο τους έπεφταν θύματα απαγωγής (δείτε το εδώ), και έτσι, στα νέα πλάνα που δημοσιοποίησε το Μεγάλο Κανάλι, βλέπουμε τόσο τον Φίλιππο όσο και τη Βασιλική, δεμένους χειροπόδαρα μέσα σε μία αποθήκη.

Η ζωή του θα μπει σε κίνδυνο όταν φτάσει στο σπίτι τους η Βιολέτα, μία φίλη της Βασιλικής η οποία θα έρθει για να ζητήσει τη βοήθειά της. Η Βιολέτα θα αποκαλύψει πράγματα στο ζευγάρι που δε θα έπρεπε να γνωρίζουν (δείτε εδώ τι θα μάθουν).

Πέρα από την ιστορία της Βασιλικής και του Φίλιππου, το trailer εστιάζει και στα νέα παράνομα ζευγάρια της σειράς (δείτε εδώ ποια θα είναι) καθώς και στον οριστικό, πλέον, χωρισμό της Ιουλίας με τον Γιώργη.

Το νέο trailer της Γης της Ελιάς

Με παραπάνω ημέρες και ώρες η ''Γη της ελιάς'' από τη νέα σεζόν

Το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθεί φανατικά την αγαπημένη σειρά του Mega ''Γη της ελιάς'' περιμένει πως και πως τη Δευτέρα 19/9, αφού θα είναι η επίσημη πρεμιέρα για τον Β' κύκλο, όσων συγκλονιστικών συμβαίνουν στη Μάνη με καταιγιστικές εξελίξεις και νέα πρόσωπα, που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Μια ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή, λίγες ημέρες πριν την έναρξη, η οποία θα ενθουσιάσει το φανατικό κοινό μιας και την πρώτη εβδομάδα προβολής το σίριαλ θα παίζεται πιο συχνά.

Πιο αναλυτικά, την πρώτη εβδομάδα στις 19-25/9 θα προβάλλεται καθημερινά, ακόμα και την Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24/9 αναμένοντας τα νεότερα για το πρόγραμμα.

Γη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη

Γη της Ελιάς: Η Αρετή πέφτει στα δίχτυα του έρωτα του Θανάση - Η σχέση τους θα είναι η αρχή του τέλους για την πρώην του Καπερνάρου