Από TV24 Team

Δυναμικά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο β΄ κύκλος της καθημερινής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς». Σχεδόν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, έξι νέα πρόσωπα προστίθενται στο καστ. Πρόκειται για έξι σημαντικούς ρόλους που θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις και με κάποιο τρόπο ο καθένας ξεχωριστά θα συνδεθεί μοιραία με τους πρωταγωνιστές. Το περιοδικό Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ (δείτε εδώ σκηνές από τα νέα επεισόδια).

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Οι νέοι χαρακτήρες που θα δούμε στη Γη της Ελιάς

Βαγγελιώ (Ελπίδα)

Γη της Ελιάς Ελπίδα

Πρόκειται για τη γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα, η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά σαν ηθοποιός. Θα υποδυθεί μια συγκρατούμενη της Αθηνάς. Η Βαγγελιώ είναι ισοβίτισσα καθώς έχει σκοτώσει την ερωμένη του άντρα της. Θα τη βάλουν στο ίδιο κελί με την Αθηνά και θα είναι πολύ υποστηρικτική απέναντί της. Θα δούμε ότι είναι μια γυναίκα γλυκιά και προστατευτική, η οποία προσπαθεί να κάνει την Αθηνά να νιώσει άνετα. Ωστόσο ο καλός της χαρακτήρας θα κρατήσει για λίγο, ώσπου ν’ αποκαλυφθεί ο σκοτεινός της ρόλος και ο απώτερος σκοπός της.

«Αφεντικό» του κλαμπ (Γιώργος Ζώης)

Γη της Ελιάς Γιώργος Ζώης

Μπορεί στον α΄ κύκλο να μην είδαμε σχεδόν τίποτα από το γνωστό κλαμπ όπου ο Δημήτρης πήγαινε για τις εισπράξεις του Δημοσθένη. Τώρα όμως το συγκεκριμένο κλαμπ αλλά και οι άνθρωποί του θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ο ρόλος του «Αφεντικού», έτσι τον αποκαλούν όλοι, θα είναι κομβικός. Το πραγματικό του όνομα μάλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Ξέρει να γίνεται γοητευτικός όταν πρέπει με τις κοπέλες του κλαμπ, αλλά και αυστηρός όσο δεν πάει. Βρίσκεται κάτω από τον Κωνσταντίνο στην ιεραρχία, μιας και το κλαμπ υπόκειται στις δραστηριότητες του Δημοσθένη, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει. Πάντα σκληρός αλλά και διπλωμάτης. Στο κλαμπ τον τρέμουν όλοι. Με ένα του βλέμμα υποτάσσονται.

Ράινα (Μελίνα Κόντη)

Γη της Ελιάς Μελίνα Κόντη

Πρόκειται για μια όμορφη κοπέλα από τη Βουλγαρία, χορεύτρια, που πιάνει δουλειά στο κλαμπ. Είναι ευχάριστη και γενικά θετικός χαρακτήρας, με χιούμορ και καλοσύνη. Μάλιστα μιλάει άπταιστα Ελληνικά μιας και βρίσκεται 10 χρόνια στην Ελλάδα. Η Ράινα εκτός των άλλων είναι μαγκάκι και ξέρει να γίνεται καλή φίλη. Ετσι θα τη δούμε να γίνεται φίλη με την Αλκμήνη και να συγκατοικεί μαζί της.

Βιολέτα (Φιλιώ Κυριάκου)

Φιλιώ Κυριάκου Γη της Ελιάς

Πρώην συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Συνεπής και γλυκιά, τολμηρή και δυναμική. Η κοπέλα θα εμφανιστεί στη Μάνη όταν εξαφανιστεί η φίλη της η Νάντια. Η Βιολέτα την ψάχνει παντού και είναι πολύ φοβισμένη. Στο πλαίσιο της έρευνάς της θα έρθει σε επαφή με τον Φίλιππο και τη Βασιλική, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να κινδυνέψουν.

Ηρώ (Ελενα Καλλινίκου)

Έλενα Καλλίνικου Γη της Ελιάς

Πρόκειται για την αδελφή του Δημήτρη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία. Η Ηρώ, παρότι δεν είχαμε δει να έχει επαφή με τον αδελφό της, γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή του στη Μάνη. Φτάνει λοιπόν την περιοχή προκειμένου να παραλάβει τη σορό του Δημήτρη και να τον κηδέψει. Ωστόσο ο σκοπός της δεν είναι μόνο αυτός. Η Βιολέτα θα παραστεί ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο, απέναντι στην Αθηνά, και θα θελήσει να την «κάψει». Είναι μάλιστα αδίστακτη, σκληρή, ανέντιμη και παραδόπιστη.

Κατερίνα (Ελισάβετ Γιαννακού)

Ελισάβετ Γιαννάκου Γη της Ελιάς

Η κολλητή φίλη της Στέλλας από την Αθήνα. Μια γλυκιά, σύγχρονη κοπέλα, η οποία εμφανίζεται στη Μάνη. Συναντά τη Χάιδω και της εξομολογείται το σπάνιο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε. Η Χάιδω θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει. Θα προσφύγει σε γνωστούς, σε εύπορους συντοπίτες της αλλά και σε όλο το χωριό. Ολοι θα βοηθήσουν, θα γίνει έρανος, έτσι ώστε να μπορέσει η Κατερίνα να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Η αλήθεια θα φανεί όταν πλέον θα είναι αργά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το σατανικό σχέδιο της Αρετής για να χωρίσει Φίλιππο και Βασιλική

Γη της Ελιάς: Η συμμαχία που δεν περίμενε κανείς - Ενώνονται για το καλό των παιδιών τους