Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα για πολλούς από τους πρωταγωνιστές της Γη της Ελιάς, αν λάβουμε υπόψιν πως αποκαλύπτεται ο δολοφόνος του Ανέστη, και δεν φαίνεται να είναι πιο ευχάριστη η κατάσταση όσον αφορά την Αρετή.

Η ίδια θα έρθει πολύ κοντά με τον Θανάση, καθώς ήταν πληγωμένη από τα τελευταία γεγονότα και αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που την προσεγγίζει γλυκά. Οι συνέπειες, όμως, θα είναι δραματικές.

Η Αρετή πέφτει στα δίχτυα του Θανάση και εκείνος την εξαπατά στην Γη της Ελιάς

Όσο ο Θανάσης δένεται περισσότερο μαζί της, της ζητάει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά εκείνη δεν αισθάνεται σίγουρη ακόμα. Η Αναστασία προσπαθεί να την προειδοποιήσει, αλλά εν τέλει η Αρετή δε την ακούει.

Έτσι, “σφραγίζουν” τη σχέση τους και προχωρούν στην ίδρυση ενός μεγάλου συνεταιρισμού. Ο Θανάσης, δηλαδή, προτείνει στην αγαπημένη του να ανοίξουν μαζί μία επιχείρηση, η οποία υποστηρίζει πως θα είναι αρκετά κερδοφόρα.

Αρετή Γη της Ελιάς

Εκείνη, φυσικά, δέχεται αφού του έχει τρελή εμπιστοσύνη, στην πορεία, ωστόσο φαίνεται πως πρόκειται για απάτη. Το γεγονός αυτό θα φέρει και την μεγάλη καταστροφή.

Η συνεργασία που δεν περίμενε κανείς - Η Χάιδω ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ισίδωρο

"Χαμός" φαίνεται πως θα γίνει στον δεύτερο κύκλο στη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, καθώς βλέπουμε πολλούς χαρακτήρες να μεταμορφώνονται και να υιοθετούν ξένες συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα θα συμβεί και στην περίπτωση του Μάνου.

Κάτι που επίσης είναι εντελώς απρόσμενο και δεν θα το πιστεύει κανείς στην Μάνη, είναι η νέα συνεργασία του Ισίδωρου και της Χάιδως. Οι δημοτικές εκλογές βρίσκονται καθ’ οδόν και ο Δημοσθένης αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος της πόλης. Βέβαια, αγνοεί το γεγονός πως η Χάιδω και ο Ισίδωρος βρίσκονται απέναντί του.

Πιο συγκεκριμένα, ο δεύτερος επιθυμεί διακαώς να κατακτήσει την πρώτη θέση, διότι αυτό θα του δώσει μεγάλη αξία, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα με την Αθηνά, γι' αυτό και απευθύνεται στην Χάιδω, η οποία είναι δυναμική, σκληρή και στέκεται απέναντι από όλους ώστε να προστατεύσει το σπίτι της.

Η Γη της Ελιάς

Αφού, λοιπόν, εκείνος της κάνει την πρόταση, η ίδια θα δεχθεί με μεγάλη χαρά, αναγκάζοντας τον αντίπαλό τους, Δημοσθένη, να αναζητήσει σύμμαχο, τον οποίο και θα βρει στο πρόσωπο του Στάθη Καπερνάρου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Τον παρατάει λίγο πριν τον γάμο - Η Ισμήνη αφήνει τον Κωνσταντίνο και όχι για τις βρώμικες δουλειές του

Γη της Ελιάς: Αδίστακτος ο Μάνος - Απολύει τη Μαργαρίτα από τους ελαιώνες