Από TV24 Team

Mερικές μέρες έμειναν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του β' κύκλου της σειράς «Η γη της ελιάς» (Δευτέρα 19/9) και το TV24 σας δίνει μια πρώτη γεύση του τι θα δείτε. Και αυτά που θα δείτε όσον αφορά το… ερωτικό κομμάτι των πρωταγωνιστών θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Νέοι και παλιοί έρωτες ανταμώνουν, έχοντας ένα κοινό σημείο: Είναι όλοι τους παράνομοι (δείτε εδώ όλες τις καθηλωτικές στιγμές των πρώτων επεισοδίων).

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Τα παράνομα ζευγάρια της Γης της Ελιάς

Γιώργης & Ευτυχία

Γη της Ελιάς Κουράκος Ευτυχία

Όταν ο Γιώργης είχε ξεκαθαρίσει στην Ιουλία πως «Αν περάσεις αυτή την πόρτα, τελειώσαμε», κανείς δεν πίστεψε ότι θα το εννοούσε. Έτσι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της Μάνης, που πολλοί ζήλευαν για την αγάπη τους, τελικά οδηγείται στον χωρισμό. Η αλαζονική στάση του αστυνόμου κατά τη διάρκεια της σύλληψης της Αθηνάς ενόχλησε σε τέτοιο βαθμό την Ιουλία που οι καβγάδες ανάμεσά τους ήταν έντονο φαινόμενο, με αποτέλεσμα το τέλος να είναι προδιαγεγραμμένο.

Κι ενώ εκείνη προσπαθεί να συνέλθει από τον χωρισμό της, εκείνος έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και προσπαθεί να εξιχνιάσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις που απασχολούν την περιοχή. Μια από αυτές είναι και η εύρεση του πτώματος του Ανέστη. Ποιος τον σκότωσε και γιατί; Ποιος έθαψε το πτώμα του; Και πολλές άλλες ερωτήσεις ψάχνουν απαντήσεις. Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που πλησιάζει για την έρευνά του είναι και η Ευτυχία, η οποία προσπαθεί να κρύψει τη ενοχή της. Και όσο εκείνη προσπαθεί να τον αποφύγει, άλλο τόσο η μοίρα τον φέρνει μπροστά της ξανά και ξανά. Μέχρι που οι ματιές και η συμπάθεια που έχει ο ένας για τον άλλον αποκαλύπτουν έναν κρυφό πόθο ανάμεσά τους.

Ιουλία & Στάθης

Γη της Ελιάς Ιουλία Στάθης

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν! Ένας έρωτας που όσα χρόνια και να περάσουν, όσες κακουχίες και εντάσεις κι αν ζήσουν, δεν πρόκειται να φύγει ποτέ! Αντίθετα, δυναμώνει όλο και περισσότερο. Το νέο του χωρισμού της Ιουλίας και του Γιώργη κάνει τον γύρο της Μάνης και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη φτάσει και στα αυτιά του Στάθη. Κάτι μέσα του σκιρτίζει μόλις το μαθαίνει. Θέλει να πάει να τη βρει και να της μιλήσει, να της πει δυο λόγια παρηγοριάς. Και το κάνει!

Άλλωστε, κάποτε της είχε πει: «Δεν θέλω να με βλέπεις σαν εχθρό σου». Εκείνη ανοίγει την καρδιά της και του μιλάει για την απογοήτευση που νιώθει για την αποτυχία του γάμου της και εκείνος την αγκαλιάζει. «Θέλω να είσαι ευτυχισμένη», της λέει και εκείνη κλαίει. Παρά τα όσα έζησαν, η αγκαλιά του συνεχίζει να είναι το βάλσαμο για τις πληγές της. Αυτή η τρυφερή στιγμή ανάμεσά τους κάτι «ξυπνάει» και στους δύο, όμως οι συνθήκες που επικρατούν τους κάνουν να είναι συγκρατημένοι.

Η Ιουλία αισθάνεται ότι ο Στάθης ήταν και θα είναι ο άντρας της ζωής της, αλλά η σχέση του με την Εύα δεν την αφήνει να εκδηλώσει όσα θα ήθελε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Στάθη όμως, που ναι μεν αγαπάει την Ιουλία, αλλά δεν θέλει να πληγώσει για άλλη μια φορά την Εύα. Όμως και οι δύο δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα και ο έρωτάς τους θα ανθίσει ξανά!

Μυρτάλη & Αλέξης

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Αλέξης

Ποιος θα ξεχάσει στο φινάλε της α' σεζόν το καυτό φιλί που αντάλλαξαν η Μυρτάλη και ο Αλέξης στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου; Εκείνη μέχρι τότε όποτε τον έβλεπε το έβαζε στα πόδια και απειλούσε συνεχώς τη Μαργαρίτα πως αν την πλησίαζε ξανά τότε θα του έκανε καταγγελία. Και ξαφνικά, η ίδια έκανε στροφή 180 μοιρών και όρμησε σχεδόν και τον φίλησε. Η μόνη που γνωρίζει το μυστικό τους είναι η Μαργαρίτα, η οποία και τους είχε δει τότε στον γάμο και αποφασίζει να μιλήσει στη Μυρτάλη υπενθυμίζοντάς της:

«Η ψυχική υγεία του Αλέξη είναι εύθραυστη». Εκείνη δείχνει κατανόηση και απομακρύνεται, όταν ο Αλέξης με άνεση πια προσπαθεί να την προσεγγίσει. Εκείνος αρχίζει να χάνει ξανά το μυαλό του και να έχει παραισθήσεις σε μία από τις οποίες θέλει να βγάλει από τη μέση τον Χρήστο. Κάτι που δεν κάνει, όμως γιατί ο Χρήστος του φέρεται πραγματικά πολύ όμορφα. Η Μυρτάλη που έχει αλλάξει χαρακτήρα από όταν απέκτησε χρήματα και εξουσία, εκμεταλλεύεται την ψυχική κατάσταση του Αλέξη και τον έρωτα που της έχει και παίζει μαζί του προκειμένου να τον εκδικηθεί! Για εκείνη πλέον όλοι είναι «παιχνιδάκια» και φυσικά δεν τολμάει να μιλήσει για τις πράξεις της ούτε στη Μαρίνα.

Φίλιππος & Βιολέτα

Γη της Ελιάς Βιολέτα

Η Αρετή, παρά τον ευτυχισμένο γάμο της κόρης της με τον Φίλιππο, δεν λέει να συνηθίσει την ιδέα πως εκείνη είναι παντρεμένη με τον παραλίγο φονιά του γιου της. Το μίσος της για εκείνον και την οικογένειά του δεν λέει να καταλαγιάσει και όπως θα δείτε και στα πρώτα επεισόδια, η Αρετή θα προσπαθήσει να φέρει τη διχόνοια ανάμεσα στο ζευγάρι και να τους χωρίσει.

Σύμμαχός της σε αυτό θα είναι και η Ασπασία, η οποία μάλιστα της δίνει και ιδέες για το πώς θα το πετύχει. Το σχέδιό τους είναι να «ρίξουν» μια άλλη γυναίκα δίπλα στον Φίλιππο και αυτή δεν είναι άλλη από τη Βιολέτα, μια παλιά συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Η κοπέλα θα εμφανιστεί στη Μάνη όταν εξαφανιστεί η φίλη της η Νάντια και στο πλαίσιο της έρευνάς της θα έρθει σε επαφή με τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Αυτή θα είναι η τέλεια ευκαιρία για την Αρετή να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό για να χωρίσει την κόρη της και τον γαμπρό της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η ζωή της Βασιλικής σε κίνδυνο - Μαθαίνει το μυστικό που δεν έπρεπε να μάθει

Αχώριστοι και πίσω από τις κάμερες - Το καυτό φιλί του Παπανδρέου στην Τζόλα στο πάρτι γενεθλίων του