Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες εβδομάδες έχουν μείνει μέχρι την έναρξη της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς και η αλήθεια είναι πως το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει τι θα συμβεί στους αγαπημένους του χαρακτήρες στα νέα επεισόδια.

Λίγες ώρες πριν, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της β' σεζόν και είναι απλά συγκλονιστικό. Με μία γρήγορη ματιά βλέπουμε σκηνές από τη δίκη της Αθηνάς, τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου (δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ) καθώς και την δράση του κυκλώματος στη Μάνη.

Μία σκηνή ωστόσο ξεχωρίζει μέσα στο τρέιλερ, καθώς βλέπουμε κάποιους να απαγάγουν τον Φίλιππο και τη Βασιλική, ενώ την ίδια στιγμή η Χάιδω τους ψάχνει μανιωδώς.

Το τρέιλερ του β' κύκλου της Γης της Ελιάς

Μπαίνει στη σειρά η κόρη του Δημοσθένη - Ο σκοτεινός ρόλος που θα παίξει

Η νέα σεζόν της Γης της Ελιάς βρίσκεται προ των πυλών (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα) και όπως είναι επόμενο, στη σειρά θα ενταχθούν αρκετοί νέοι χαρακτήρες. Μία από αυτούς θα είναι και η κόρη του Δημοσθένη.

Στο πρώτο κύκλο ακούσαμε τον Δημοσθένη και την Ασπασία να συζητούν για τα παιδιά τους, επομένως θα τα δούμε και τα δύο στα νέα επεισόδια. Ο Δημοσθένης αποτελεί έναν από τους πιο σκοτεινούς τύπους και μάλιστα δε θα διστάσει να καταστρέψει τον Κωνσταντίνο, όταν εκείνος του ζητήσει να απομακρυνθεί από το κύκλωμα για να ζήσει τη ζωή του με την Ισμήνη (δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Η περίπτωση της κόρης του Δημοσθένη είναι ιδιαίτερη, καθώς πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό χαρακτήρα ο οποίος είναι επίσης μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το ποια θα είναι η ηθοποιός που θα την ενσαρκώσει, ούτε εάν θα δουλεύει για το κύκλωμα του πατέρα της.

Γη της Ελιάς κόρη Δημοσθένη

Σύντομα όμως, η Ασπασία θα μάθει τα πάντα για τις κινήσεις που γίνονται στην οικογένειά της και θα αποφασίσει να λάβει επιτέλους δράση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Τραγωδία για τον Πότη στην β' σεζόν

Είναι κούκλα και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό - Αυτή είναι η αδερφή της Ιφιγένειας Τζόλα από τη Γη της Ελιάς