Από TV24 Team

Το Tv-24.gr έχει αποκλειστικά το πιο σούπερ ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς! Ο χωρισμός της Ιουλίας με τον Γιώργη δείχνει να είναι οριστικός, ενώ την ίδια στιγμή και ο Στάθης με την Εύα συγκρούονται σχεδόν καθημερινά. Τα βήματα και των δύο ακολουθούν τον δρόμο της καρδιάς τους, κάτι που γίνεται αντιληπτό από τον Κουράκο, που αντιδρά απρόβλεπτα (δείτε εδώ όλα τα παράνομα ζευγάρια που θα δημιουργηθούν στην σειρά)...

Ενώ η Ιουλία είναι πλέον χωριστά με τον Γιώργη, σχεδόν παράλληλα και ο Στάθης με την Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση. Τα προβλήματα της συγκατοίκησης δείχνουν να μην έχουν τέλος και το ζευγάρι συνεχώς τσακώνεται με το παραμικρό. Την ίδια στιγμή η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μια άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη. Μάλιστα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων για την επίμαχη αφίσα, αν και είναι σίγουρη ότι υπεύθυνη για την κυκλοφορία της είναι η Αρετή. Αμέσως μιλάει με τον Στάθη:

Από την Μαρία Μεταξητινού

«Τι θα γίνει, Στάθη; Σου είναι τόσο δύσκολο να τη βάλεις στη θέση της; Δεν σ’ ενδιαφέρει που με διασύρει παντού;», του λέει. Ο Στάθης δυσανασχετεί με την επιμονή της: «Τι θες να κάνω, ρε Εύα; Η γυναίκα είναι τρελή, τι μπορώ να κάνω;», της απαντάει και αυτό γίνεται η αφορμή για έναν νέο άγριο τσακωμό. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση τού Στάθη με την Εύα περνάει κρίση. Ετσι, σε μια αυθόρμητη στιγμή εκείνος πηγαίνει από το σπίτι της Ιουλίας, την οποία δείχνει να μην έχει ξεπεράσει:

Ιουλία γη της ελιάς

«Θέλω να είσαι ευτυχισμένη. Δεν έπαψα ποτέ να σε νοιάζομαι, Ιουλία, ούτε θα σταματήσω ποτέ», της ομολογεί. Η Ιουλία δείχνει κι αυτή ότι έχει βαθιά αισθήματα για τον Στάθη, ενώ λίγο αργότερα ο Ισίδωρος προσπαθεί να την πείσει: «Αυτά είναι βλακείες. Δεν χωρίζουν έτσι στα καλά καθούμενα. Κοίτα να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο σου. Είναι κρίμα, γιατί ο Γιώργης σε αγαπάει», της επισημαίνει. Αντίθετα όμως, ο Γιώργης συνεχίζει να είναι αδιάφορος μαζί της, γεγονός που συντελεί στο να πλησιάσει ακόμα περισσότερο η Ιουλία τον Στάθη. Ετσι λίγο αργότερα η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της: «Μάλιστα, αυτό ήταν Ιουλία! Γι’ αυτό τα έκανες όλα αυτά», μονολογεί, αλλά δεν δείχνει να εκνευρίζεται όπως θα περίμενε κανείς. Στο μεταξύ η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους, ενώ ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του...

Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη...

...τον άλλοτε εχθρό της, ενώ το εξομολογείται στη Μαρίνα, η οποία αντιδρά έντονα θεωρώντας πως η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα, και οι δυο τους μαλώνουν άσχημα. Παράλληλα τα συναισθήματα της Μυρτάλης για τον Χρήστο και τον Αλέξη είναι μπερδεμένα και το δίλημμα μεγαλώνει καθώς δείχνει να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει. Την ίδια ώρα ο Αλέξης αισθάνεται μίσος για τον Χρήστο και βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή, καθώς παλεύει ανάμεσα στην ψύχωση που έχει με τη Μυρτάλη και τη συμπάθεια που τρέφει για τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να θολώνει το μυαλό του κάθε φορά που τους βλέπει. Στο μεταξύ η Μαρίνα πιέζει για άλλη μια φορά τη Μυρτάλη να λογικευτεί. Τελικά ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με τη Μυρτάλη, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλια και θυμό. Την ίδια απογοήτευση νιώθει και η Μυρτάλη, η οποία συνεχίζει να αισθάνεται παραμελημένη από τον Χρήστο.

Περισσότερα στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επέστρεψε στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς η Ιφιγένεια Τζόλα - Η ανάρτηση με τον Διονύση Παπανδρέου

Γη της Ελιάς: Καταστροφή για Αρετή και Ασπασία στον β' κύκλο