Από Πέννυ Μαστοράκου

Μας υποσχέθηκαν έναν δεύτερο κύκλο πιο ανατρεπτικό από τον πρώτο, γεμάτο εξελίξεις που κόβουν την ανάσα, νέα πρόσωπα που θα εμπλουτίσουν την ιστορία αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις (όπως το ότι ο Μάνος απολύει την Μαργαρίτα!) και πράγματι με τις πληροφορίες και τα spoiler που έρχονται στην δημοσιότητα, πρόκειται για μία δυνατή σεζόν στην Γη της Ελιάς.

Ένα λοιπόν από τα ζευγάρια της σειράς, ίσως και το τελευταίο που περιμέναμε να δούμε έτσι, πληροφορίες το θέλουν να χωρίζει ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη οι οποίοι όπως όλα δείχνουν χωρίζουν, και όχι για τις βρώμικες δουλειές τους...

Η Ισμήνη διαλύει τον γάμο με τον Κωνσταντίνο

Η Ισμήνη κι ο Κωνσταντίνος πάνε ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση τους κι ετοιμάζονται να παντρευτούν, με τον ίδιο να προσπαθεί να ξεμπλέξει από το παρελθόν του όσο είναι καιρός καθώς δεν θέλει να διακινδυνεύσει να καταλάβει το παραμικρό η Ισμήνη, για την οποία λιώνει!

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει ωστόσο μία πληροφορία είναι αρκετή για να οδηγήσει την Ισμήνη να τα διαλύσει όλα! Η ηρωίδα δε θα αργήσει να μάθει, όμως, ότι ο Κωνσταντίνος στέλνει λεφτά στη μητέρα της Μέλπω κρυφά και πίσω από την πλάτη της, γεγονός που την κάνει πυρ και μανία και χωρίς δεύτερη σκέψη τον παρατάει!

Ο Κωνσταντίνος, που από αλλού το περίμενε και από αλλού του ήρθε, δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη αυτό και την ικετεύει να γυρίσει πίσω, μιας και την παρακαλά όλη την μέρα! Το τι θα γίνει τελικά κανείς δεν το γνωρίζει...ραντεβού στην πρεμιέρα!

Η Χάιδω ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ισίδωρο

"Χαμός" φαίνεται πως θα γίνει στον δεύτερο κύκλο στη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, καθώς βλέπουμε πολλούς χαρακτήρες να μεταμορφώνονται και να υιοθετούν ξένες συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα θα συμβεί και στην περίπτωση του Μάνου.

Κάτι που επίσης είναι εντελώς απρόσμενο και δεν θα το πιστεύει κανείς στην Μάνη, είναι η νέα συνεργασία του Ισίδωρου και της Χάιδως. Οι δημοτικές εκλογές βρίσκονται καθ’ οδόν και ο Δημοσθένης αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος της πόλης. Βέβαια, αγνοεί το γεγονός πως η Χάιδω και ο Ισίδωρος βρίσκονται απέναντί του.

Πιο συγκεκριμένα, ο δεύτερος επιθυμεί διακαώς να κατακτήσει την πρώτη θέση, διότι αυτό θα του δώσει μεγάλη αξία, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα με την Αθηνά, γι' αυτό και απευθύνεται στην Χάιδω, η οποία είναι δυναμική, σκληρή και στέκεται απέναντι από όλους ώστε να προστατεύσει το σπίτι της.

Η Γη της Ελιάς

Αφού, λοιπόν, εκείνος της κάνει την πρόταση, η ίδια θα δεχθεί με μεγάλη χαρά, αναγκάζοντας τον αντίπαλό τους, Δημοσθένη, να αναζητήσει σύμμαχο, τον οποίο και θα βρει στο πρόσωπο του Στάθη Καπερνάρου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες για την Ευτυχία - Έτσι αποκαλύπτεται πως σκότωσε του Ανέστη

Επέστρεψε στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς η Ιφιγένεια Τζόλα - Η ανάρτηση με τον Διονύση Παπανδρέου