Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν της Γης της Ελιάς έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες εβδομάδες (δείτε το εδώ), και κάπως έτσι, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου, έχουν καταφέρει να κάνουν το κοινό να περιμένει διακαώς το πρώτο επεισόδιο.

Η επιτυχημένη σειρά του Mega, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην περασμένη σεζόν, είναι έτοιμη να προχωρήσει στον επόμενο κύκλο με νέα επεισόδια και νέες περιπέτειες για τους πρωταγωνιστές της.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας της Γης της Ελιάς

Προς το παρόν το Mega δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου. Οπότε κάντε υπομονή γιατί σε λίγες εβδομάδες οι ιστορίες της Μάνης θα επιστρέψουν σε καθημερινή βάση στις οθόνες μας.

Γης της Ελιάς πρεμιέρα β κύκλου

Σούπερ αποκλειστικό: Καρέ καρέ σκηνές από τα νέα επεισόδια

Όσο συγκλονιστικά έκλεισε ο πρώτος κύκλος της σειράς «Η γη της ελιάς», τόσο και ακόμα περισσότερο εντυπωσιακά αρχίζει ο β΄ κύκλος στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Αθηνά ξέρουμε ήδη ότι προφυλακίζεται για τη δολοφονία του Δημήτρη και οδηγείται σε μια δίκη που θα συμβούν πολλά. Η αδελφή τού Δημήτρη έρχεται και μέσω της πολιτικής αγωγής ζητά την εξόντωσή της εκτός αν... Σύντομα δείχνει τον πραγματικό της εαυτό και αρχίζει έναν σκληρό εκβιασμό ώστε να της αποσπάσει χρήματα. Η Αθηνά όμως θα είναι η αφορμή για να χωρίσει ο Κουράκος με την Ιουλία. Η Ιουλία του λέει ότι κάνει λάθος και ότι η Αθηνά είναι αθώα, όμως εκείνος δείχνει τον σκληρό του χαρακτήρα: «Αν ανοίξεις την πόρτα και φύγεις, να μην ξαναγυρίσεις πίσω», της λέει σε έναν τσακωμό τους και η Ιουλία που δεν έχει μάθει να την απειλούν, την κλείνει πίσω της οριστικά.

Όσο για τον Στάθη, εκείνος πάντα ήθελα να τη βλέπει ευτυχισμένη και τώρα δεν χαίρεται με τον χωρισμό της, όπως πολλοί θα ήθελαν. Ωστόσο πολύ αργότερα, όχι στα πρώτα επεισόδια, θα δούμε πως αυτοί οι δύο δεν μπορούν να είναι χώρια. Το πιο ευχάριστο γεγονός που θα δούμε είναι ο γάμος της Μαρίνας με τον Μάνο, που θα γίνει με όλες τις παραδόσεις, πλην όμως σεμνά, λόγω των καταστάσεων.

Γη της Ελιάς:

Φυσικά, κοντά τους θα πάρουν την Αγγελική και θα ζήσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές. Και πάμε τώρα στα δύσκολα και τραγικά. Καταρχάς να διευκρινίσουμε ότι η Μυρτάλη θα μείνει με τον Αλέξη και φυσικά θα χωρίσει με τον Χρήστο. Και εδώ να σας πούμε ότι ο Αλέξης δεν πρόκειται να σκοτώσει τον Χρήστο, όπως έχει γραφτεί. Μια νέα ιστορία, κάτι που μέχρι στιγμής κανείς μας δεν έχει δει, θα δούμε να ξετυλίγεται στη Μάνη. Μια ιστορία τραγική και επικίνδυνη για όλους. Ολα αρχίζουν με μια δολοφονία μιας κοπέλας μπροστά στα μάτια του Λυκούργου (όχι, δεν σκοτώνουν την κόρη του την Ισμήνη, όπως επίσης γράφτηκε).

Γη της Ελιάς: β κυκλος

Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο, μια κοπέλα που έχει πολλά μπλεξίματα και σ’ αυτά θα συμπαρασύρει και αρκετούς με τους οποίους γνωριζόταν από παλιά. Ανάμεσά τους η Βασιλική και ο Φίλιππος, αλλά και ο Λυκούργος. Η Βασιλική με τον Φίλιππο, όπως και ο Λυκούργος γίνονται θύματα αρπαγής από επικίνδυνους κακοποιούς και μπλέκουν σε μια σκοτεινή υπόθεση, που δεν βάζει ανθρώπου νους. Γιατί όμως τους αρπάζουν; Τι ξέρουν; Τι έχουν δει; Πόσο κινδυνεύει η ζωή τους; Προς το παρόν αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι ότι η δράση θα είναι τόσο καταιγιστική που θα σας κόψει την ανάσα!

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του TiViSirial που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Θα μας πιούν το αίμα» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν