Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς αναμένεται να είναι γεμάτη αγωνία. Οι πρωταγωνιστές έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρά θέματα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, στη χειρότερη θέση θα βρεθεί η Μαργαρίτα.

Η Μαργαρίτα στα νέα επεισόδια θα σταθεί σθεναρά στο πλευρό της ξαδέρφης της, της Αθηνάς, η οποία κατηγορείται άδικα για τον φόνο του Δημήτρη. Η οικογένεια των Βρεττάκων θα σταθεί απέναντί της και συγκεκριμένα, η Μυρτάλη και ο Ισίδωρος, ενώ ο Μάνος με τη Μαρίνα θα επιλέξουν να κρατήσουν μία πιο ουδέτερη στάση (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα πρώτα επεισόδια της σειράς).

Η ενασχόληση της Μαργαρίτας με την υπόθεση της Αθηνάς καθώς και με την κατάσταση της υγείας του γιού της, Αλέξη θα την αποσπάσουν σε μεγάλο βαθμό από τη δουλειά της, την οποία θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα.

Το λάθος που θα φέρει την απόλυση της Μαργαρίτας στη Γη της Ελιάς

Κάπως έτσι, ένα μοιραίο λάθος που θα κάνει στους ελαιώνες θα τη φέρουν σε δύσκολη θέση και θα αναγκάσουν τον Μάνο να την διώξει χωρίς δεύτερη σκέψη. Η απόλυση αυτή θα καταστρέψει οικονομικά τη Μαργαρίτα, η οποία ούτως ή άλλως προσπαθούσε να καλύψει τα κενά που άφησε πίσω του ο Θεοδόσης με το χρέος που της φόρτωσε.

Γη της Ελιάς Μαργαρίτα

Με παραπάνω ημέρες και ώρες η ''Γη της ελιάς'' από τη νέα σεζόν

Το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθεί φανατικά την αγαπημένη σειρά του Mega ''Γη της ελιάς'' περιμένει πως και πως τη Δευτέρα 19/9, αφού θα είναι η επίσημη πρεμιέρα για τον Β' κύκλο, όσων συγκλονιστικών συμβαίνουν στη Μάνη με καταιγιστικές εξελίξεις και νέα πρόσωπα, που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Μια ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή, λίγες ημέρες πριν την έναρξη, η οποία θα ενθουσιάσει το φανατικό κοινό μιας και την πρώτη εβδομάδα προβολής το σίριαλ θα παίζεται πιο συχνά.

Πιο αναλυτικά, την πρώτη εβδομάδα στις 19-25/9 θα προβάλλεται καθημερινά, ακόμα και την Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24/9 αναμένοντας τα νεότερα για το πρόγραμμα.

Γη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες για την Ευτυχία - Έτσι αποκαλύπτεται πως σκότωσε του Ανέστη

Επέστρεψε στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς η Ιφιγένεια Τζόλα - Η ανάρτηση με τον Διονύση Παπανδρέου