Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι, η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου επέστρεψαν και επίσημα στη δουλειά και ξεκίνησαν και πάλι τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς που επιστρέφει φέτος με καταιγιστικές εξελίξεις.

Φίλιππος και Βασιλική έχουν να περάσουν τα... πάνδεινα φέτος και έτσι οι δύο πρωταγωνιστές εργάζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου έχουν εξαιρετική χημεία μπροστά στην κάμερα, η οποία φαίνεται πως υπάρχει και στην πραγματική ζωή μιας και οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ κοντά. Προς το παρόν κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε όμως διαψεύσει αν είναι ζευγάρι.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί και πίσω από τις κάμερες (δείτε εδώ τη φωτογραφία με το φιλί που έδωσαν στο πάρτι γενεθλίων του ηθοποιού).

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Η Ιφιγένεια Τζόλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την πρώτη μέρα στη δουλειά, ενώ μαζί της είναι φυσικά και ο συμπρωταγωνιστής της.

Γης της Ελιάς Ιφιγένεια Τζόλα
Γης της Ελιάς Τζόλα Παπανδρέου

Η απάντηση του Διονύση Παπανδρέου για τη σχέση του με την Ιφιγένεια Τζόλα

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/6), ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη Γη της Ελιάς καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα και στην πραγματική ζωή.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν απίστευτη χημεία και έτσι πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως κατά πάσα πιθανότητα είναι μαζί πραγματικά.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες φήμες και η αλήθεια είναι πως δεν έδωσε την απάντηση που θα περίμενε κανείς.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σε πάρτι με πρωταγωνιστές της Γης της Ελιάς αλλά χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου - Τα «έσπασε» η Ιφιγένεια Τζόλα

Στη Μύκονο χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου η Ιφιγένεια Τζόλα - Οι φωτογραφίες με «καυτό» μπικίνι