Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η πρώτη σεζόν της Γης της Ελιάς, ολοκληρώθηκε τραγικά για την Ευτυχία αφού σε μία ακόμη μάχη της με τον Ανέστη, του έδωσε το χαριστικό χτύπημα και τον σκότωσε. Στήριγμά της σε αυτή τη στιγμή ήταν η Άννα, η οποία δεν την άφησε να παραδοθεί και τη βοήθησε να κρύψει το πτώμα.

Η Ευτυχία αναμένεται λοιπόν να είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του δεύτερου κύκλου της σειράς και αυτό γιατί πέρα από την ιστορία της δολοφονίας του Ανέστη, θα έχουμε και το φλερτ της με τον αστυνόμο Κουράκο μετά τον χωρισμό του με την Ιουλία (δείτε εδώ ποια θα είναι τα υπόλοιπα παράνομα ζευγάρια της σειράς).

Πώς θα προδοθεί ο φόνος της Ευτυχίας στη Γη της Ελιάς

Το πτώμα του Ανέστη δεν είναι και τόσο καλά κρυμμένο και έτσι, αυτή που τελικά το εντοπίζει είναι η Μαργαρίτα. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δολοφόνου ξεκινούν. Αυτό που δεν γνωρίζει ωστόσο ο Κουράκος είναι πως πίσω από τον αποτρόπαιο φόνο του Ανέστη βρίσκεται η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Γη της Ελιάς Κουράκος Ευτυχία

Ο Κουράκος στην προσπάθεια του να εξιχνιάσει το έγκλημα, προσπαθεί να ξεσκεπάσει τη δράση του κυκλώματος στο οποίο εμπλέκονταν τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Ανέστης. Η έρευνά του τον οδηγεί σε κάμερες ασφαλείας που τον δείχνουν να πηγαίνει μεθυσμένος στο σπίτι της Ευτυχίας και να μην φεύγει ποτέ!

Οι κάμερες στη συνέχεια θα δείξουν την Ευτυχία και την Άννα να κουβαλάνε στο αμάξι το πτώμα του Ανέστη προκειμένου να το θάψουν. Η ενοχή των κοριτσιών είναι πλέον βέβαιη και ο Κουράκος έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ μεγάλο δίλημμα.

Πώς θα αντιδράσει όταν χρειαστεί να κλείσει μέσα την νέα του αγαπημένη;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επέστρεψε στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς η Ιφιγένεια Τζόλα - Η ανάρτηση με τον Διονύση Παπανδρέου

Γη της Ελιάς: Καταστροφή για Αρετή και Ασπασία στον β' κύκλο