Από Στέλλα Μούτσιου

"Χαμός" φαίνεται πως θα γίνει στον δεύτερο κύκλο στη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, καθώς βλέπουμε πολλούς χαρακτήρες να μεταμορφώνονται και να υιοθετούν ξένες συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα θα συμβεί και στην περίπτωση του Μάνου.

Κάτι που επίσης είναι εντελώς απρόσμενο και δεν θα το πιστεύει κανείς στην Μάνη, είναι η νέα συνεργασία του Ισίδωρου και της Χάιδως. Οι δημοτικές εκλογές βρίσκονται καθ’ οδόν και ο Δημοσθένης αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος της πόλης. Βέβαια, αγνοεί το γεγονός πως η Χάιδω και ο Ισίδωρος βρίσκονται απέναντί του.

Η Χάιδω και ο Ισίδωρος ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Γη της Ελιάς

Πιο συγκεκριμένα, ο δεύτερος επιθυμεί διακαώς να κατακτήσει την πρώτη θέση, διότι αυτό θα του δώσει μεγάλη αξία, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα με την Αθηνά, γι' αυτό και απευθύνεται στην Χάιδω, η οποία είναι δυναμική, σκληρή και στέκεται απέναντι από όλους ώστε να προστατεύσει το σπίτι της.

Η Γη της Ελιάς

Αφού, λοιπόν, εκείνος της κάνει την πρόταση, η ίδια θα δεχθεί με μεγάλη χαρά, αναγκάζοντας τον αντίπαλό τους, Δημοσθένη, να αναζητήσει σύμμαχο, τον οποίο και θα βρει στο πρόσωπο του Στάθη Καπερνάρου.

Καταστροφή για Αρετή και Ασπασία στον β' κύκλο

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς βρίσκεται προ των πυλών (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) και έτσι το κοινό αγωνιά προκειμένου να μάθει τι θα συμβεί στους αγαπημένους τους χαρακτήρες στα νέα επεισόδια.

Άλλοι θα ζήσουν έρωτες, γάμους παιδιά και άλλοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες. Πέρα λοιπόν από την Αθηνά (δείτε εδώ το χαρτί που θα χρησιμοποιήσει για να αθωωθεί στη δίκη), ζόρια θα βρουν και η Αρετή με την Ασπασία.

Η Αρετή έχει χάσει οριστικά τον Στάθη από τη ζωή της. Μάλιστα, η σχέση του με την Εύα επισημοποιείται ακόμη περισσότερο και οι δυο τους αποφασίζουν να μείνουν μαζί, ενώ ακόμα κι όταν χωρίσουν, δεν πρόκειται να γυρίσει σε εκείνη αλλά θα κυνηγήσει και πάλι τον μεγάλο του έρωτα, την Ιουλία. Έτσι, βρίσκει έναν νέο άνδρα για να την παρηγορήσει, τον Θανάση, τον πρώην άντρα της Αναστασίας, τον οποίο όμως δε θέλει πραγματικά.

Από την άλλη η Ασπασία ζει σε έναν εφιαλτικό γάμο. Ο Δημοσθένης την κακοποιεί και της φέρεται απαίσια, ενώ όλα δείχνουν πως δεν έχει τρόπο να γλιτώσει.

Γη της Ελιάς Αρετή Ασπασία

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες για την Ευτυχία - Έτσι αποκαλύπτεται πως σκότωσε του Ανέστη

Επέστρεψε στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς η Ιφιγένεια Τζόλα - Η ανάρτηση με τον Διονύση Παπανδρέου