Σε αντίθεση με την χαρά που θα πάρουν οι τηλεθεατές, οι εικόνες από το παρελθόν της Αθηνάς, που θα παρουσιαστούν στα νέα επεισόδια, θα δυσαρεστήσουν και την ίδια, αλλά και τους θαυμαστές της, για όλες τις δυσκολίες που πέρασε.
Ο Ιπποκράτης κακοποιούσε την Αθηνά στη Γη της Ελιάς
Μπορεί ο Ιπποκράτης να είχε δεχθεί εκείνη και τον "γιο" της, Δημήτρη, στο σπίτι του, ωστόσο φαίνεται πως ο πατέρας της Μυρτάλης φερόταν καλά μόνο στην κόρη του. Μέχρι και τα ίδια του τα αδέλφια τον κατηγορούσαν για την αυστηρή του στάση.
Όμως, δεν ήταν απλά αυστηρός. Σύντομα θα αποδειχθεί πως ο ίδιος κακοποιούσε την Αθηνά λεκτικά, κάνοντας τη ζωή της μίζερη και θλιβερή.
Το γεγονός αυτό αποφασίζει να χρησιμοποιήσει η Μαρία ως δυνατό χαρτί, για να αποδείξει πως ο άντρας αυτός την κακοποιούσε και έτσι οι δικαστές να δώσουν άλλοθι στην Αθηνά για την εξωσυζυγική της σχέση.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε και επίσημα πλέον πως η Ιουλία με τον Γιώργη θα χωρίσουν, ενώ τόνισε πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Στάθη.
«Είναι φιλοσοφία της ζωής μου να μην τα παρατάω. Το «θέλω» σου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε δυσκολία. Μου επιτρέπω το πένθος στη ζωή μου άλλα ξέρω ποτέ αυτό τελειώνει. Ζω το συναίσθημα μου και επιτρέπω το ίδιο και στους άλλους. Εξαρχής προοριζόμουν για να γίνω ηθοποιός αν και ήθελα να γίνω διπλωμάτης. Αγαπώ πολύ τις γυναίκες. Κάθε φορά που μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη έλεγα ότι, οι φίλες μου είναι ομορφότερες.
Το 2017 επέστρεφα από την Κωνσταντινούπολη, δεν είχα δουλειά, ήμουν κλεισμένη σπίτι και είχα κατάθλιψη. Μετά με πήρε ο Πάολο Σορεντίνο. Με πήρε η ατζέντισσα μου τα μεσάνυχτα να μου πει ότι θέλει ο Πάολο Σορεντίνο να συνεργαστούμε και της έκλεισα το τηλέφωνο. Έτρεχα στον δρόμο στην Ιταλία και φώναζα ότι πήρα την δουλειά. Μερικές στιγμές νιώθω την Ιταλία περισσότερο σπίτι μου από ότι την Ελλάδα.
Είμαι περήφανη που είμαι Μανιάτισσα. Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένα παιδί που εκπέμπει φως και ενέργεια και δεν θες να μην συνεργαστείς μαζί του. Η Ιουλία θα χωρίσει με τον Γιώργη και περιμένουμε να δούμε τι είναι ο Στάθης για εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.