Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν της Γης της Ελιάς, είδαμε τον Κουράκο να περνάει χειροπέδες στην Αθηνά και να τη συλλαμβάνει για τον φόνο του Δημήτρη, αποκαλύπτοντας μπροστά σε όλους πως στην πραγματικότητα δεν ήταν γιός της αλλά εραστής της.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Αθηνά θα προφυλακιστεί και στον δεύτερο κύκλο, θα ασχοληθούμε σε μεγάλο βαθμό με τη δίκη για την αθώωσή της (δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τις φρικτές στιγμές που θα ζήσει).

Στήριγμά της στη δύσκολη αυτή στιγμή θα είναι η αγαπημένη της ξαδέρφη Μαργαρίτα, η οποία μάλιστα θα μεσολαβήσει προκειμένου να την υπερασπιστεί στο δικαστήριο ο Λυκούργος.

Η Αθηνά βέβαια θα έχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμη μεγάλο εχθρό, καθώς στις φυλακές, η νέα δεσμοφύλακας (δείτε εδώ ποια τραγουδίστρια θα την υποδυθεί), θα της κάνει τη ζωή μαρτύριο.

Η φωτογραφία από τον β' κύκλο της Γης της Ελιάς

Εδώ και λίγες ώρες, έχει βγει στη δημοσιότητα μία απίστευτη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η Αθηνά να συνοδεύεται από αστυνομικές δυνάμεις με χειροπέδες μέσα στο δικαστήριο.

Γη της Ελιάς χειροπέδες

Το αίτημα της Άντζελας Γκερέκου στους δημιουργούς της σειράς

Η Άντζελα Γκερέκου πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει πριν λίγους μήνες στην τηλεόραση, μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Μάλιστα, ενσάρκωσε έναν αρκετά τολμηρό χαρακτήρα, ο οποίος στο τέλος αγαπήθηκε από το κοινό.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία πίσω από τις κάμερες (δείτε τη εδώ).

Όσον αφορά τον ρόλο της Αθηνάς που έχει αναλάβει η Άντζελα Γκερέκου, το κλείσιμο της πρώτης σεζόν τη βρήκε κατηγορούμενη για τον φόνο του Δημήτρη και έτσι του χρόνου, η ιστορία θα επικεντρωθεί σε αυτή την υπόθεση.

Όπως είδαμε φέτος, η Αθηνά είναι μία γυναίκα που αφιερώνεται τόσο στη δουλειά όσο και στον έρωτα. Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη, ήρθε κοντά με τον Ιάκωβο και οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα.

Άντζελα Γκερέκου Γη της Ελιάς

Η Άντζελα Γκερέκου συζήτησε τόσο με τη σεναριογράφο όσο και με τον σκηνοθέτη της σειράς και ζήτησε να μην έχει νέα σχέση η ηρωίδα της στη νέα σεζόν. Έτσι, η Αθηνά από εδώ και στο εξής θα είναι μόνη της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Οι νέοι ρόλοι που θα δούμε στη σειρά

Αποκλειστικό: Νέο κρυφό ζευγάρι στη Γη της Ελιάς - Σε θανάσιμο κίνδυνο ο...