Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι μία από τις νέες ηθοποιούς που έχουν καταφέρει να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό. Μέσα από την ενσάρκωση της Βασιλικής στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, αγαπήθηκε από το κοινό, ενώ οι σκηνές της με τον Διονύση Παπανδρέου (δείτε εδώ την κοινή συνέντευξη που είχαν δώσει αποκλειστικά στο περιοδικό YOU), γίνονται αμέσως πρώτο trend στο Twitter.

Η ηθοποιός πρωτοσυστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Το Νησί», εκεί όπου ενσάρκωσε την Άννα σε παιδική ηλικία. Η καριέρα της στην υποκριτική συνεχίστηκε και η συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου της έχει δώσει μία θέση στην μικρή οθόνη, σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές.

Η αδερφή της Ιφιγένειας Τζόλα από τη Γη της Ελιάς

Πριν από λίγες ώρες, η Ιφιγένεια Τζόλα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε την αδερφή της. Μελαχρινή και κούκλα, μοιάζει πάρα πολύ με την Ιφιγένεια Τζόλα.

Ζευγάρι και στη ζωή η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου; Όλη η αλήθεια

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/6), ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη Γη της Ελιάς καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα και στην πραγματική ζωή.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν απίστευτη χημεία και έτσι πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως κατά πάσα πιθανότητα είναι μαζί πραγματικά.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες φήμες και η αλήθεια είναι πως δεν έδωσε την απάντηση που θα περίμενε κανείς.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Μπαίνει στη σειρά η κόρη του Δημοσθένη - Ο σκοτεινός ρόλος που θα παίξει

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Στα μαχαίρια Ισμήνη και Μυρτάλη - Ο άγριος καυγάς διαλύει τα πάντα