Από TV24 Team

Αν και ο πρώτος κύκλος από τη «Γη της ελιάς» έκλεισε δυσάρεστα, με τη σύλληψη της Αθηνάς και τον φόνο που διέπραξε η Ευτυχία (δείτε εδώ τι θα συμβεί με αυτό το θέμα στη δεύτερη σεζόν), ο κύκλος όμως αναμένεται να αρχίσει ευχάριστα και αισιόδοξα για μερικούς από τους ήρωες της σειράς, όπως για τον Μάνο και τη Μαρίνα, αλλά και τον Ισίδωρο και τη μικρή Αγγελικούλα και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Βάνα Δημητρίου, αρκετά ευρηματικά, θα μας βάλει σε πολλές ιστορίες που αν και στην αρχή φαίνονται προβλέψιμες, αντίθετα, στην πορεία θα μας εκπλήξουν με τις ανατροπές τους. Στα πρώτα λοιπόν νέα επεισόδια της σεζόν, τον Σεπτέμβριο, θα υπάρξει ένα χρονικό άλμα μόλις τριών μηνών από το αυτά που είχαμε δει στο φινάλε. Ο Μάνος με τη Μαρίνα, ανεξάρτητα από τη θέλησή τους να πάρουν την Αγγελική, είναι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται πολύ.

Ειδικά τώρα που ο Ισίδωρος έχει εκτιμήσει τη Μαρίνα, δεν έχουν παρά να προχωρήσουν και σε θρησκευτικό γάμο. Η Μαρίνα χαρούμενη και ευτυχισμένη, ντύνεται νύφη και παντρεύεται με παπά και με κουμπάρο αυτή τη φορά τον αγαπημένο της, που δεν την περιμένει μόνος του στην εκκλησία, αλλά μαζί με την οικογένεια και το νέο μέλος αυτής, τη μικρή Αγγελική. Ναι, η Αγγελικούλα έχει βγει από το ίδρυμα και βρίσκεται στη Μάνη, στην οικογένεια πια του Μάνου και της Μαρίνας (δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Οι λεπτομέρειες του γάμου της Μαρίνας και του Μάνου στη Γη της Ελιάς

Ο γάμος θα γίνει σε στενό σχεδόν οικογενειακό κύκλο, λόγω των καταστάσεων που έχουν προκύψει με την Αθηνά στην οικογένεια των Βρεττάκων, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου το ζευγάρι, καθώς αυτό που θέλουν μόνο είναι να είναι μαζί.

Γη της Ελιάς Μάνος Μαρίνα γάμος

Ο Μάνος με τη Μαρίνα έχουν πλέον μαζί τους την Αγγελικούλα και το κοριτσάκι αισθάνεται για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε μια κανονική οικογένεια κι αυτό γιατί δεν είχε γνωρίσει ποτέ πατέρα. Ο θετός της μπαμπάς πέθανε όταν η Αγγελική ήταν μόλις τριών ετών και ο Μάνος πλέον είναι ο μοναδικός μπαμπάς που έχει γνωρίσει. Η Μαρίνα είναι συνεχώς κοντά της, παίζουν μαζί όχι μόνο σαν μαμά με κόρη, αλλά και σαν φίλες, καθώς και η Μαρίνα έχει γίνει παιδί δίπλα της.

Όσο για τον Μάνο η χαρά του είναι μεγάλη, δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ την Αγγελική, την πάει βόλτα, την πηγαίνει στο σχολείο και καμαρώνει που έχει μια τόσο όμορφη κόρη. Όμως και η Αγγελική δείχνει ότι του έχει μεγάλη αδυναμία. Η ευτυχία περισσεύει πια στο σπίτι τους αλλά και στο σπίτι του Ισίδωρου, που έχει πια τα πάντα και κυρίως αυτό το κοριτσάκι που είναι η μοναδική του εγγονή, πραγματική εγγονή, αίμα του, όπως λέει κι εκείνος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Τραγωδία για τον Πότη στην β' σεζόν

Είναι κούκλα και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό - Αυτή είναι η αδερφή της Ιφιγένειας Τζόλα από τη Γη της Ελιάς