Από TV24 Team

Στη Γη της Ελιάς, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Μάνη ο Δημοσθένης Καπερνάρος, μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει. Στον πρώτο κύκλο δεν προλάβαμε να δούμε και πολλά, απλά πήραμε μια μικρή γεύση. Τα χειρότερα έρχονται και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Δημοσθένης, όπως έχουμε δει μέχρι τώρα, είναι σκληρός ακόμα και στην ίδια του την οικογένεια. Πάνω απ’ όλα βάζει τις δουλειές του και το χρήμα και γι’ αυτό μπορεί να θυσιάσει τα πάντα και να καταστρέψει ό,τι μπαίνει σαν εμπόδιο μπροστά του (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός του Σασμού μπαίνει στη σειρά του Mega).

Ήδη ο Κωνσταντίνος έχει αρχίσει να του λέει ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να είναι μαζί του στις βρόμικες δουλειές. Σιγά-σιγά του ζητάει να αποστασιοποιηθεί, κάτι που ο Δημοσθένης δεν το δέχεται με τίποτα. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος πιστεύει ότι έχει χρόνο ακόμα, μέχρι να ολοκληρωθεί το σπίτι και να παντρευτεί με την Ισμήνη, να τον πείσει. Όμως όσο ο καιρός περνάει τόσο πιο πολύ ο Δημοσθένης του σφίγγει τη θηλιά στον λαιμό. Όχι μόνο δεν τον αφήνει ν’ ανασάνει και ν’ απομακρυνθεί, αλλά τον πιέζει και για άλλες ακόμα πιο βρόμικες και επικίνδυνες δουλειές.

Ο μεγάλος καυγάς του Δημοσθένη και του Κωνσταντίνου στη Γη της Ελιάς

Ο Κωνσταντίνος βλέποντας ότι έχει εγκλωβιστεί, αποφασίζει να του μιλήσει ανοιχτά: «Φτάνει ως εδώ! Κάνε ό,τι θέλεις, εγώ αποχωρώ», του λέει. Αυτό είναι και το μοιραίο λάθος του. Ο Δημοσθένης έξαλλος αρχίζει να κάνει τη ζωή κόλαση του Κωνσταντίνου.

Θα δούμε ότι πολλές φορές θα βρεθεί σε άσχημη θέση και σε κίνδυνο να αποκαλυφθεί η δράση του στην Ισμήνη. Ο Δημοσθένης πια θα αρχίσει να τον εκβιάζει ανοιχτά: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Σε κρατάω στο χέρι και το ξέρεις. Κανείς δεν φεύγει έτσι από αυτές τις δουλειές. Τι το πέρασες;», του λέει. Έτσι, αρχίζει από απειλές ότι θα αποκαλύψει τα πάντα και φτάνει ακόμα εμμέσως πλην σαφώς να του λέει ότι θα αναγκαστεί να τον βγάλει από τη μέση.

Γη της Ελιάς Δημοσθένης

Ο Κωνσταντίνος πλέον είναι για λύπηση. Δεν μπορεί να χαρεί τίποτα, ζει συνέχεια κάτω από το φάσμα του φόβου. Η Ισμήνη (της οποίας η ζωή θα βρεθεί σε κίνδυνο) φυσικά θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι ο Κωνσταντίνος κάτι έχει. Παρατηρεί στη συμπεριφορά του ότι έχει χάσει το γέλιο του, ότι έχει σταματήσει να είναι αισιόδοξος και γεμάτος ενέργεια, αλλά όλα αυτά τα αποδίδει στον φόρτο εργασίας που έχει, καθώς ο Κωνσταντίνος εξακολουθεί να λείπει τα βράδια, για χάρη του Δημοσθένη. Αυτό που θέλει να κάνει είναι να τον βγάλει τελείως από τη ζωή του. Θα τα καταφέρει;

Η Ισμήνη στα μαχαίρια με τη Μυρτάλη

Όλοι έχουμε δει την αλλαγή στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της Μυρτάλης. Από την ημέρα που πήρε την πλειοψηφία στις επιχειρήσεις των Βρεττάκων, μεταλλάχθηκε σε μια σκληρή και υπεροπτική γυναίκα. Δεν λογαριάζει συγγένειες και φιλίες και παρά τα όσα τη συμβούλεψε φεύγοντας ο Ιάκωβος και παρά τις παρακλήσεις αλλά και τις απειλές της Ιουλίας ότι θα μείνει μόνη της, η Μυρτάλη όχι μόνο δεν άλλαξε, όχι μόνο δεν έκανε πίσω, αλλά όπως θα δούμε θα γίνει ακόμα χειρότερη.

Μάλιστα, με αφορμή κάτι στραβό που θα συμβεί στην επιχείρηση με τις κρέμες, δεν θα διστάσει να το «παίξει» αφεντικό ακόμα και στην Ισμήνη. Η Μυρτάλη θα αρχίσει τις παρατηρήσεις, θα θελήσει να βάλει ωράρια και γενικά θα κάνει ό,τι μπορεί για να δηλώσει ότι αυτή διατάζει, κάτι που η Ισμήνη δεν πρόκειται να δεχτεί. Μοιραία θα τσακωθούν άσχημα και η φιλία τους θα διαλυθεί. Όχι όμως και η επιχείρηση. Σ’ αυτόν τον τομέα θα δούμε ότι θα συμβεί κάτι άλλο...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Νέα γυναίκα στη ζωή του Κουράκου μετά τον χωρισμό του από την Ιουλία

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή του Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά