Από TV24 Team

Ο Πότης, ο αγαπημένος κουτσομπόλης καφετζής της Αρεόπολης, θα μπει σε νέες περιπέτειες στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς και η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δε θα εξελιχθούν ακριβώς όπως τα περιμένει.

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε), τον είδαμε να αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να φιλάει την Αλκμήνη. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και δείχνουν να είναι πραγματικά αγαπημένοι.

Τα πράγματα αλλάζουν για τον Πότη στη δεύτερη σεζόν της Γης της Ελιάς

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής για τον δεύτερο κύκλο, ο Πότης θα μείνει μόνος και πληγωμένος. Πώς θα γίνει αυτό;

Γη της Ελιάς Πότης Αλκμήνη

Η Αλκμήνη όπως σας έχουμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, θα έρθει σε μεγάλη σύγκρουση με την Μυρτάλη για θέματα της δουλειάς (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Μετά τον μεγάλο καυγά της με το αφεντικό της, αποφασίζει να φύγει οριστικά από την Αρεόπολη και αφήνει τον Πότη πίσω της, ραγίζοντάς του την καρδιά.

Αποκλειστικό: Ο Δημοσθένης καταστρέφει τον Κωνσταντίνο

Στη Γη της Ελιάς, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Μάνη ο Δημοσθένης Καπερνάρος, μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει. Στον πρώτο κύκλο δεν προλάβαμε να δούμε και πολλά, απλά πήραμε μια μικρή γεύση. Τα χειρότερα έρχονται και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Δημοσθένης, όπως έχουμε δει μέχρι τώρα, είναι σκληρός ακόμα και στην ίδια του την οικογένεια. Πάνω απ’ όλα βάζει τις δουλειές του και το χρήμα και γι’ αυτό μπορεί να θυσιάσει τα πάντα και να καταστρέψει ό,τι μπαίνει σαν εμπόδιο μπροστά του (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός του Σασμού μπαίνει στη σειρά του Mega).

Ήδη ο Κωνσταντίνος έχει αρχίσει να του λέει ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να είναι μαζί του στις βρόμικες δουλειές. Σιγά-σιγά του ζητάει να αποστασιοποιηθεί, κάτι που ο Δημοσθένης δεν το δέχεται με τίποτα. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος πιστεύει ότι έχει χρόνο ακόμα, μέχρι να ολοκληρωθεί το σπίτι και να παντρευτεί με την Ισμήνη, να τον πείσει. Όμως όσο ο καιρός περνάει τόσο πιο πολύ ο Δημοσθένης του σφίγγει τη θηλιά στον λαιμό. Όχι μόνο δεν τον αφήνει ν’ ανασάνει και ν’ απομακρυνθεί, αλλά τον πιέζει και για άλλες ακόμα πιο βρόμικες και επικίνδυνες δουλειές.

Ο Κωνσταντίνος βλέποντας ότι έχει εγκλωβιστεί, αποφασίζει να του μιλήσει ανοιχτά: «Φτάνει ως εδώ! Κάνε ό,τι θέλεις, εγώ αποχωρώ», του λέει. Αυτό είναι και το μοιραίο λάθος του. Ο Δημοσθένης έξαλλος αρχίζει να κάνει τη ζωή κόλαση του Κωνσταντίνου.

Θα δούμε ότι πολλές φορές θα βρεθεί σε άσχημη θέση και σε κίνδυνο να αποκαλυφθεί η δράση του στην Ισμήνη. Ο Δημοσθένης πια θα αρχίσει να τον εκβιάζει ανοιχτά: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Σε κρατάω στο χέρι και το ξέρεις. Κανείς δεν φεύγει έτσι από αυτές τις δουλειές. Τι το πέρασες;», του λέει. Έτσι, αρχίζει από απειλές ότι θα αποκαλύψει τα πάντα και φτάνει ακόμα εμμέσως πλην σαφώς να του λέει ότι θα αναγκαστεί να τον βγάλει από τη μέση.

Γη της Ελιάς Δημοσθένης

Ο Κωνσταντίνος πλέον είναι για λύπηση. Δεν μπορεί να χαρεί τίποτα, ζει συνέχεια κάτω από το φάσμα του φόβου. Η Ισμήνη (της οποίας η ζωή θα βρεθεί σε κίνδυνο) φυσικά θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι ο Κωνσταντίνος κάτι έχει. Παρατηρεί στη συμπεριφορά του ότι έχει χάσει το γέλιο του, ότι έχει σταματήσει να είναι αισιόδοξος και γεμάτος ενέργεια, αλλά όλα αυτά τα αποδίδει στον φόρτο εργασίας που έχει, καθώς ο Κωνσταντίνος εξακολουθεί να λείπει τα βράδια, για χάρη του Δημοσθένη. Αυτό που θέλει να κάνει είναι να τον βγάλει τελείως από τη ζωή του. Θα τα καταφέρει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Νέα γυναίκα στη ζωή του Κουράκου μετά τον χωρισμό του από την Ιουλία

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή του Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά