Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όλοι έχουμε δει την αλλαγή στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς. Από την ημέρα που πήρε την πλειοψηφία στις επιχειρήσεις των Βρεττάκων, μεταλλάχθηκε σε μια σκληρή και υπεροπτική γυναίκα.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Δεν λογαριάζει συγγένειες και φιλίες και παρά τα όσα τη συμβούλεψε φεύγοντας ο Ιάκωβος και παρά τις παρακλήσεις αλλά και τις απειλές της Ιουλίας ότι θα μείνει μόνη της, η Μυρτάλη όχι μόνο δεν άλλαξε, όχι μόνο δεν έκανε πίσω, αλλά όπως θα δούμε θα γίνει ακόμα χειρότερη.

Μάλιστα, όπως θα δούμε στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, η Μυρτάλη θα βρεθεί αντιμέτωπη ακόμη και με την Μαρίνα, την καλύτερη της φίλη (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Ο καυγάς της Μτυρτάλης με την Ισμήνη στη Γη της Ελιάς

Μάλιστα, με αφορμή κάτι στραβό που θα συμβεί στην επιχείρηση με τις κρέμες, δεν θα διστάσει να το «παίξει» αφεντικό ακόμα και στην Ισμήνη. Η Μυρτάλη θα αρχίσει τις παρατηρήσεις, θα θελήσει να βάλει ωράρια και γενικά θα κάνει ό,τι μπορεί για να δηλώσει ότι αυτή διατάζει, κάτι που η Ισμήνη δεν πρόκειται να δεχτεί. Μοιραία θα τσακωθούν άσχημα και η φιλία τους θα διαλυθεί. Όχι όμως και η επιχείρηση. Σ’ αυτόν τον τομέα θα δούμε ότι θα συμβεί κάτι άλλο...

Γη της Ελιάς Ισμήνη Μυρτάλη καυγάς

Η έντονη ερωτική ζωή της Μυρτάλης

Η Μυρτάλη, στο τελευταίο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, έκανε την ανατροπή και παραδόθηκε στα καυτά φιλιά του Αλέξη, του ανθρώπου που δεν ήθελε να βλέπει μπροστά της. Τι σημαίνει όμως αυτό το φιλί; Θα υπάρξει συνέχεια; Θα κάνει σχέση με τον Αλέξη; Και πώς θα αντιδράσει η Μαργαρίτα; Το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η β' σεζόν θα είναι η πιο ανατρεπτική που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί. Η πρώτη, που τελείωσε πριν λίγες ημέρες, ήταν απλά μια εισαγωγή για τα όσα συναρπαστικά θα ακολουθήσουν, ενώ η Βάνα Δημητρίου με το φινάλε που επέλεξε πολύ έξυπνα, μας έδωσε έμμεσα εξηγήσεις για πολλά, ενώ μας άνοιξε μια νέα πόρτα και μας «υποψίασε» για όσα θα συμβούν.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Μεγάλη εντύπωση μας έκανε η Μυρτάλη, η οποία όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, κάνει τη μεγαλύτερη συναισθηματική στροφή της ζωή της και βρίσκεται δίπλα στον Αλέξη. Τι ήταν όμως αυτό το φιλί; Η Μυρτάλη υποσυνείδητα δέθηκε ερωτικά με τον Αλέξη. Τον έβλεπε κάθε μέρα στον ύπνο της και απολάμβανε καυτές ερωτικές νύχτες μαζί του. Άρχισε λοιπόν να τον βάζει στο μυαλό της και να απολαμβάνει αυτή την τόσο «παράδοξη παρέα». Όταν σκεφτόταν τον Αλέξη και όλα όσα έκανε στον ύπνο της, η έκφρασή της άλλαζε. Αισθανόταν όμορφα και πάνω απ’ όλα ερωτικά γι’ αυτόν.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Αλέξης

Ο Αλέξης πια ήταν το ερωτικό της απωθημένο, η φαντασίωσή της, ενώ για τον Αλέξη όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Μυρτάλη. Αυτή λοιπόν η χημεία θα είναι εκρηκτική, απόκοσμη και πολύ επικίνδυνη. Η σχέση τους θα αρχίσει και, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, εκείνη θα τον χρησιμοποιεί ερωτικά, ενώ εκείνος θα τη θέλει μόνο δική του, γεγονός που θα φέρει απρόβλεπτα γεγονότα. Η Μυρτάλη θα αρχίσει να απομακρύνεται από τον Χρήστο, κρατώντας όμως κρυφή τη σχέση της με τον Αλέξη, κάτι φυσικά που θα απαιτήσει να κάνει κι ο ίδιος, να μη μιλήσει σε κανέναν.

Ο Αλέξης όμως δεν θα αργήσει να απαιτήσει να μη βλέπει κανέναν άλλον και τότε θα γίνει η έκρηξη! Ποιος θα την πληρώσει αυτή τη φορά; Ο Χρήστος ή μήπως η Μυρτάλη;

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Χρήστος

Όλα αυτά τα παρακολουθεί από μακριά η Μαργαρίτα. Ήδη τους έχει δει, όμως μια τα γεγονότα με την Αθηνά και μια που δεν θέλει να ανακατευτεί, την κρατάνε μακριά από το να παρέμβει για να μάθει τι συμβαίνει, όμως δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι και θα ζητήσει σύντομα εξηγήσεις, και μάλιστα πρώτα απ’ όλα από τη Μυρτάλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Ο Δημοσθένης καταστρέφει τον Κωνσταντίνο

Από τον Σασμό στη Γη της Ελιάς - Ο νέος σκοτεινός χαρακτήρας της σειράς του Mega