Από TV24 Team

Μπορεί να ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της πρώτης σεζόν της Γης της Ελιάς, ωστόσο όπως σας έχουμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ (δείτε το εδώ), η Ιουλία και ο Κουράκος θα χωρίσουν και μάλιστα με άσχημο τρόπο στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Η Ιουλία, όπως έχουμε δει, έχει αποδεχτεί ότι δεν θα κάνει παιδί ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Από την άλλη, ο Γιώργης συμφωνεί μαζί της ότι μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα μόνοι τους, χωρίς παιδιά. Δεν ξέρουμε αν πραγματικά το πιστεύει και αν αυτό είναι πληγή στη σχέση τους που την κρύβει καλά.

Γη της Ελιάς Κουράκος Ιουλία χωρισμός

Επίσης, ο Γιώργης έχει ακόμα ένα πρόβλημα που συνεχώς το παλεύει, αλλά διαρκώς το βρίσκει μπροστά του και αυτό δεν είναι άλλο από τον Στάθη. Ο Στάθης γι’ αυτόν είναι κόκκινο πανί, είναι η εμμονή του και παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις της Ιουλίας, ο Γιώργης μέσα του καίγεται όταν η γυναίκα του ανταλλάξει έστω και ένα βλέμμα με τον πρώην της.

Ο χωρισμός δεν αργεί να έρθει και κάπως έτσι, το ζευγάρι που αγάπησε το κοινό τραβάει χωριστούς δρόμους.

Η νέα γυναίκα στη ζωή του Κουράκου στη Γη της Ελιάς

Επειδή όμως όπως λέει και το γνωστό άσμα, «ο έρωτας με έρωτα περνάει», ο Κουράκος δε θα μείνει για πολύ μόνος του. Ο χωρισμός του με την Ιουλία θα τον πληγώσει βαθύτατα ωστόσο θα βρει το κουράγιο και θα σταθεί ξανά στα πόδια του.

Μάλιστα, στον β' κύκλο πρόκειται να τον δούμε να βρίσκει τον έρωτα σε μία άλλη γυναίκα από τη Μάνη, η οποία θα τον κάνει ευτυχισμένο.

Όσο για την Ιουλία, είναι περιττό να πούμε πως με το που χωρίσει με τον Γιώργη θα αναβιώσει την ιστορία της με τον Στάθη, ο οποίος δε θα μπορέσει να μείνει μακριά της, ειδικά τώρα που είναι ελεύθερη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή της Ισμήνης - Σε απόγνωση ο Κωνσταντίνος

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή του Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά