Από TV24 Team

Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος ξεκίνησαν ως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Γης της Ελιάς, ωστόσο η σχέση τους παρέμεινε στάσιμη καθ' όλη τη διάρκεια της πρώτης σεζόν. Το σπίτι που ετοίμαζαν παρουσίασε πολλά προβλήματα, ενώ ο γάμος τους όλο και καθυστερεί.

Παρόλα αυτά, ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να τα αφήσει όλα για να ζήσει τον έρωτά του με την αγαπημένη του και έτσι σιγά σιγά αρχίζει και κάνει κρούσεις στον Δημοσθένη για την απομάκρυνσή του από τις παράνομες δραστηριότητες.

Φυσικά η πρόθεσή του αυτή δεν γίνεται δεκτή από το κύκλωμα, ωστόσο ο Κωνσταντίνος θα κάνει τα πάντα για να ζήσει μία ήρεμη ζωή μαζί με την Ισμήνη και την κόρη της (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν).

Γη της Ελιάς Ισμήνη Κωνσταντίνος

Σε κίνδυνο η Ισμήνη στη Γη της Ελιάς

Επειδή ωστόσο τίποτα δεν έρχεται χωρίς επιπτώσεις, η απόφαση του Κωνσταντίνου να αφήσει πίσω του τις παράνομες δραστηριότητες θα προκαλέσει εντάσεις. Ο Δημοσθένης παίρνει απόφαση να τον εκδικηθεί και πρώτος στόχος του φυσικά είναι η Ισμήνη, ο μεγάλος έρωτας του σκοτεινού συμβολαιογράφου.

Ο Κωνσταντίνος αντιλαμβάνεται πως η ζωή της αγαπημένης του βρίσκεται σε κίνδυνο και έτσι σιγά σιγά της αποκαλύπτει ορισμένα μυστικά. Η αποκάλυψη για τις παρανομίες του Κωνσταντίνου θα κλονίσουν την Ισμήνη και η σχέση του ζευγαριού θα περάσει μεγάλη κρίση.

Ο Κωνσταντίνος όμως αψηφά τα πάντα και είναι έτοιμος να δώσει ακόμα και τη ζωή του για να γλιτώσει η καλή του.

Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή του Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Ανδρέα Γεωργίου να παίζει στις σειρές που σκηνοθετεί, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στη Γη της Ελιάς. Το κοινό αναρωτήθηκε αν πρόκειται να τον δούμε σε κάποιο ρόλο, ενώ πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα έχει μία θέση στο καστ στην δεύτερη σεζόν.

Μάλιστα, είχε ακουστεί έντονα πως ο σκηνοθέτης της σειράς θα ενσαρκώσει τον γιο του Δημοσθένη, δηλαδή του Κούλλη Νικολάου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει επιλέξει να μην παίξει στη Γη της Ελιάς και να παραμείνει μόνο στον ρόλο του σκηνοθέτη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως από τη νέα σεζόν δε θα δούμε νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στη σειρά και να ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα (δείτε εδώ ποια τραγουδίστρια θα παίξει στη Γη της Ελιάς).

Γη της Ελιάς Ανδρέας Γεωργίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: "Δεν αντέχω, θα παραδοθώ!" - Η Ευτυχία ένα βήμα πριν την τρέλα

Γη της Ελιάς: Έγινε η επίσημη φωτογράφιση για τον β' κύκλο - Backstage υλικό