Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τόσο ο Σασμός όσο και η Γη της Ελιάς είναι δύο από τις σειρές που έχουν πάρει το πράσινο φως για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι νέοι κύκλοι έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζονται και οι νέοι χαρακτήρες μπαίνουν σιγά σιγά στα σενάρια.

Κάπως έτσι, από τον Σεπτέμβρη, πρόκειται να δούμε έναν νέο χαρακτήρα στη Γη της Ελιάς, ο οποίος έρχεται απευθείας από τον Σασμό. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που έκανε τον κακό στη σειρά του ALPHA, και θα συνεχίσει στο ίδιο τροπάριο και στη σειρά του Mega.

Ο ηθοποιός που πάει από τον Σασμό στη Γη της Ελιάς

Ο λόγος για τον Γιώργο Ζώη, ο οποίος εμφανίστηκε κοντά στο τέλος της πρώτης σεζόν και υποδύθηκε τον Πρόδρομο, έναν σκοτεινό τύπο ο οποίος όμως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση του Καραπάνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, ο ρόλος του θα είναι σκοτεινός και στη Γη της Ελιάς μιας και θα υποδυθεί έναν άνδρα που θα εμπλέκεται στις παράνομες δραστηριότητες του Δημοσθένη και του Κωνσταντίνου (δείτε εδώ τι θα συμβεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο).

Γη της Ελιάς Γιώργος Ζώης

Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή του Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Ανδρέα Γεωργίου να παίζει στις σειρές που σκηνοθετεί, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στη Γη της Ελιάς. Το κοινό αναρωτήθηκε αν πρόκειται να τον δούμε σε κάποιο ρόλο, ενώ πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα έχει μία θέση στο καστ στην δεύτερη σεζόν.

Μάλιστα, είχε ακουστεί έντονα πως ο σκηνοθέτης της σειράς θα ενσαρκώσει τον γιο του Δημοσθένη, δηλαδή του Κούλλη Νικολάου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει επιλέξει να μην παίξει στη Γη της Ελιάς και να παραμείνει μόνο στον ρόλο του σκηνοθέτη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως από τη νέα σεζόν δε θα δούμε νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στη σειρά και να ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα (δείτε εδώ ποια τραγουδίστρια θα παίξει στη Γη της Ελιάς).

Γη της Ελιάς Ανδρέας Γεωργίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: "Δεν αντέχω, θα παραδοθώ!" - Η Ευτυχία ένα βήμα πριν την τρέλα

Γη της Ελιάς: Έγινε η επίσημη φωτογράφιση για τον β' κύκλο - Backstage υλικό