Από TV24 Team

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Ανδρέα Γεωργίου να παίζει στις σειρές που σκηνοθετεί, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στη Γη της Ελιάς. Το κοινό αναρωτήθηκε αν πρόκειται να τον δούμε σε κάποιο ρόλο, ενώ πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα έχει μία θέση στο καστ στην δεύτερη σεζόν.

Μάλιστα, είχε ακουστεί έντονα πως ο σκηνοθέτης της σειράς θα ενσαρκώσει τον γιο του Δημοσθένη, δηλαδή του Κούλλη Νικολάου.

Θα έχει δικό του ρόλο στη Γη της Ελιάς ο Ανδρέας Γεωργίου;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει επιλέξει να μην παίξει στη Γη της Ελιάς και να παραμείνει μόνο στον ρόλο του σκηνοθέτη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως από τη νέα σεζόν δε θα δούμε νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στη σειρά και να ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα (δείτε εδώ ποια τραγουδίστρια θα παίξει στη Γη της Ελιάς).

Γη της Ελιάς Ανδρέας Γεωργίου

Επιστρέφει ο Στέφανος - Σε σοκ με αυτό που αντικρύζει

Ο Στέφανος ήταν ένας από τους χαρακτήρες της Γης της Ελιάς που αποχώρησε στον πρώτο κύκλο με προορισμό την Ισπανία. Λίγο πριν φύγει μάλιστα, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ελένη και οι δυο τους ξεκίνησαν μαζί μία νέα ζωή μακριά από τη Μάνη.

Μετά από απαίτηση του κοινού ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Liam Ireland - ο οποίος προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που δέχθηκε σε παιδική ηλικία - θα εμφανιστεί και πάλι στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, με τον χαρακτήρα του, τον Στέφανο να γυρίζει στην Αρεόπολη.

Γυρνώντας στην γενέτειρά του, ο Στέφανος βρίσκει τα πάντα αλλαγμένα και τη μητέρα του, σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που την άφησε. Θυμίζουμε πως λίγο πριν αποχωρήσει για την Ισπανία ο Στέφανος, η Αρετή προσποιήθηκε ότι έπαθε έμφραγμα για να τον κρατήσει κοντά της.

Ο Στέφανος γυρνώντας θα δει τη μητέρα του καταρρακωμένη μιας και στη ζωή της θα έχει εμφανιστεί ο Θανάσης, ο οποίος θα την αφήσει κενή συναισθηματικά και οικονομικά. Η Αρετή πλέον δεν έχει κανέναν στη ζωή της καθώς έχει χωρίσει με τον Στάθη και η Βασιλική δεν της μιλάει, ενώ δεν την αφήνει να δει και την εγγονή της.

Γη της Ελιάς Αρετή Βασιλική

Το μόνο της στήριγμα ήταν ο γιός της, ο οποίος όμως την άφησε. Τώρα με την επιστροφή του, ο Στέφανος αποφασίζει να τα βρει με τη μητέρα του προκειμένου να τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη, ωστόσο τίποτα δε θα είναι το ίδιο ανάμεσά τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: "Δεν αντέχω, θα παραδοθώ!" - Η Ευτυχία ένα βήμα πριν την τρέλα

Γη της Ελιάς: Έγινε η επίσημη φωτογράφιση για τον β' κύκλο - Backstage υλικό