Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα στις επόμενες μέρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, έχουν το πρώτο ραντεβού στα στούντιο «Καραμάνος» όπου θα δοθεί το σύνθημα για την έναρξη των γυρισμάτων του MasterChef 7.

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο φημολογείται έντονα πως αυτή θα είναι η τελευταία - τηλεοπτική πάντα - συνάντηση των τριών κριτών. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, τα διετή συμβόλαια που έχουν υπογράψει με το Star λήγουν τον Ιούνιο, χωρίς ακόμα να έχει γίνει σαφές αν θα ανανεωθούν.

Η περσινή πορεία του MasterChef, παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό, κράτησε το Star, σε αξιόμαχη θέση κάτι που ευελπιστούν και για τον νέο κύκλο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη εξετάζονται πλάνα πιθανής αντικατάστασης του ριάλιτι μαγειρικής για την προσεχή τηλεοπτική σεζόν 2023-2024 και αναζητείται το φορμάτ που θα μπορούσε να το διαδεχθεί, ανάλογα και με την πορεία που θα διαγράψει ο έβδομος κύκλος του MasterChef.

Η πρεμιέρα του MasterChef 7

Masterchef πρεμιέρα

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Survivor All Star (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι επιβίωσης), το MasterChef έρχεται στις οθόνες μας μετά τα Χριστούγεννα μιας και η επικρατέστερη ημερομηνία για την πρεμιέρα του είναι η 15η Ιανουαρίου.

Οι αποκαλύψεις του Πάνου Ιωαννίδη για τον νέο κύκλο του MasterChef

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του MasterChef, αποκαλύπτοντας πως αυτή τη φορά θα δούμε αλλαγές που ανατρέπουν τα δεδομένα για τους παίκτες.

Ο ίδιος άλλωστε πριν από λίγο καιρό είχε πει ότι φέτος τα πάντα θα είναι αλλιώς, κάνοντας μάλιστα και μία αναφορά στο ενδεχόμενο του να δούμε ένα MasterChef All Star (δείτε εδώ τι αποκάλυψε). Το σενάριο αυτό δεν «παίζει» ωστόσο για φέτος.

«Όπως κάθε χρόνο, θα είναι κάτι διαφορετικό. Συζητάμε όχι μόνο το πως θα δυσκολέψουμε τους παίκτες, αλλά και πως να τους αιφνιδιάσουμε σύμφωνα με αυτά που ξέρουν κι έχουμε δει. Οπότε αλλαγές υπάρχουν. Αλλάζουμε κανόνες, είναι έξυπνες αλλαγές, κανονικά γραμμή και πάμε.

Θα τους κάνουμε πράγματα που δεν τα περιμένουν, όσο μελετημένοι κι αν έρθουν. Είναι τέλειο» , είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος σεφ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

MasterChef: Ξεκίνησαν μεν αλλά... - Με δυσκολίες και αρκετά εμπόδια τα γυρίσματα του 7ου κύκλου

Εγκατέλειψε για πάντα την μαγειρική μετά το MasterChef - Ο "εν κουλί" έκανε στροφή στην καριέρα του