Από Πέννυ Μαστοράκου

Ένα από τα πιο δυνατά προγράμματα του σταθμού, και ένα από τα προγράμματα που το τηλεοπτικό κοινό έχει δείξει την απεριόριστη αγάπη και τον θαυμασμό του παράλληλα, επιστρέφει την νέα χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, στο δεύτερο δηλαδή μισό αυτής της σεζόν.

Ο λόγος φυσικά για τον πολυαναμενόμενο 7ο κύκλο, του απόλυτου ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef (δείτε εδώ ποιος πασίγνωστος πρώην παίκτης έκανε στροφή στην καριέρα του), το οποίο επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά στο Star, και υπόσχεται να μας χαρίσει άλλο ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων. Ωστόσο τα γυρίσματα ξεκίνησαν με αρκετά εμπόδια...

Με δυσκολίες τα γυρίσματα του νέου κύκλου του MasterChef

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, αυτή την χρονιά οι δηλώσεις είναι φανερά λιγότερες από ότι τις προηγούμενες χρονιές, κάτι που έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά αλλά και δυσαρέσκεια στους ιθύνοντες και στην παραγωγή του ριάλιτι.

Αυτό δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα και τους περιορίζει σε επίπεδο γυρισμάτων, για αυτό και έχει πέσει και στο τραπέζι η πρόταση, να κληθούν πίσω παίκτες που είχαν δηλώσει συμμετοχή σε προηγούμενους κύκλους και απορρίφθηκαν.

MasterChef

Πολλές αλλαγές στον νέο κύκλο

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του MasterChef, αποκαλύπτοντας πως αυτή τη φορά θα δούμε αλλαγές που ανατρέπουν τα δεδομένα για τους παίκτες.

Ο ίδιος άλλωστε πριν από λίγο καιρό είχε πει ότι φέτος τα πάντα θα είναι αλλιώς, κάνοντας μάλιστα και μία αναφορά στο ενδεχόμενο του να δούμε ένα MasterChef All Star (δείτε εδώ τι αποκάλυψε). Το σενάριο αυτό δεν «παίζει» ωστόσο για φέτος.

«Όπως κάθε χρόνο, θα είναι κάτι διαφορετικό. Συζητάμε όχι μόνο το πως θα δυσκολέψουμε τους παίκτες, αλλά και πως να τους αιφνιδιάσουμε σύμφωνα με αυτά που ξέρουν κι έχουμε δει. Οπότε αλλαγές υπάρχουν. Αλλάζουμε κανόνες, είναι έξυπνες αλλαγές, κανονικά γραμμή και πάμε.

Θα τους κάνουμε πράγματα που δεν τα περιμένουν, όσο μελετημένοι κι αν έρθουν. Είναι τέλειο» , είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος σεφ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παίκτης του Masterchef έγινε για 2η φορά πατέρας - Η επιθυμία του να γίνει πολύτεκνος

Έκτακτες εξελίξεις με το MasterChef - Η απόφαση που ανατρέπει τα πάντα