Από Στέλλα Μούτσιου

Ο διαγωνισμός μαγειρικής του STAR, MasterChef, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς στο κοινό και μέσα από αυτόν πολλά πρόσωπα έχουν καταφέρει να χτίσουν μία λαμπρή καριέρα και να γίνουν γνωστοί στον κόσμο. Η ζωές των παικτών αλλάζουν για πάντα, ωστόσο δεν συνεχίζουν όλοι να ασχολούνται με το ίδιο πάθος για το φαγητό και τις γεύσεις.

Άλλο γίνονται γονείς και αφοσιώνονται στον νέο τους ρόλο, ενώ ορισμένοι εγκαταλείπουν για πάντα την μαγειρική και προσπαθούν να εκπληρώσουν εντελώς δοιαφορετικούς στόχους. Ένας από αυτούς είναι και ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, που έγινε γνωστός εξαιτίας της φράσης του "Εν κουλί", ο οποίος μίλησε στο Happy Day για την στροφή στην καριέρα του.

Ο παίκτης που παράτησε την μαγειρική μετά το MasterChef

«Η φράση με το “Εν κουλί” έμεινε μέχρι και σήμερα, 3 χρόνια μετά. Άλλαξε γενικά η ζωή μου λίγους μήνες μετά, γιατί έπρεπε να δείξω στον κόσμο ποιος πραγματικά είμαι, είχαν σχηματίσει μια λάθος άποψη για μένα μέσα από το παιχνίδι. Η φράση με το “Εν κουλί” με παρουσίασε στην τηλεόραση σαν έναν χαρακτήρα πολύ κακό.

Ο κόσμος δεν μπορούσε να ταυτιστεί και έχασα την ταυτότητά μου σαν άτομο. Βγαίνοντας από το παιχνίδι ήμουν… ο κακός της παρέας. Άκουσα πολλά κακά σχόλια από τον κόσμο για όλο αυτό που έγινε με τον Παντελή. Θεωρούσαν πως του έκανα bullying. Κατάθλιψη όχι, δεν πέρασα, αλλά μπορώ να πω ότι πέρασα ηλικιακή κρίση.

Τώρα σπουδάζω ψυχολογία είμαι στο δεύτερο έτος, άφησα την μαγειρική πίσω μου, τουλάχιστον επαγγελματικά. Δεν μπορούσα να τα κάνω ταυτόχρονα, ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής μου. Μετά το παιχνίδι μου έστελναν αρνητικά μηνύματα, όπου πήγαινα τις περισσότερες φορές έπαιρνα τα ψυχρά τους βλέμματα», είπε χαρακτηριστικά.

Δύσκολα τα πράγματα για τον διαγωνισμό μαγειρικής φέτος

Ο 7ος κύκλος του MasteChef θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα και το κοινό ανυπομονεί να δει τις αλλαγές που έχει αποφασίσει το κανάλι για τους κανόνες και την πορεία του μαγειρικού διαγωνισμού. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως οι κριτές, αλλά και ολόκληρη η παραγωγή δεν έχει τον ίδιο ενθουσιασμό γι' αυτή την αρχή.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως μαζί με το συγκεκριμένο σόου θα ξεκινήσουν πολλά άλλα στα αντίπαλα κανάλια και μέχρι στιγμής δεν τα πρόσωπα που έχουν παρουσιαστεί στο παιχνίδι δεν έχουν αυτό το "κάτι" που θα κερδίσει τους τηλεθεατές και θα τους κάνει να προτιμήσουν αυτή την εκπομπή.

Οι οντισιόν, δηλαδή, έχουν ξεκινήσει προς αναζήτηση μαγείρων, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, διότι μέχρι στιγμής, οι αιτήσεις συμμετοχής που ήδη έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της παραγωγής είναι πολύ λίγες. Έτσι, το κανάλι που επιθυμεί να δημιουργήσει πολλά επεισόδια, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν, η οποία βέβαια δεν ήταν τόσο επιτυχημένη, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Έπεσε στο τραπέζι ακόμη και η πρόταση μαζί με τα νέα μαγειρικά “ταλέντα” να μπουν και μερικοί παλιοί παίκτες, άσχετα από την επίδοσή τους, που θα δώσουν μία άλλη νότα. Και αυτή η ιδέα, όμως, δεν είναι σίγουρο αν θα υλοποιηθεί, καθώς τα χρήματα που ζητάνε οι προηγούμενοι παίκτες είναι πολλά, εφόσον πρέπει να αφήσουν τις δουλειές τους και να ξαναπούν στο “σπίτι”.

Mastechef

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

All Star...Masterchef! Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη για την πιθανότητα αυτής της εκδοχή του διαγωνισμού

Έχει πάρει φόρα ο ALPHA - «Σούσουρο» στους διαδρόμους του καναλιού με το 22% που έκανε καθημερινό πρόγραμμα