Από TV24 Team

Πολλά ακούστηκαν, ακόμα πιο πολλά γράφτηκαν, ωστόσο την αλήθεια για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star, την έχει αποκλειστικά το tv-24.gr! Η αγωνία του κοινού είναι μεγάλη μιας και όλοι περιμένουν να δουν τι έχει ετοιμάσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για φέτος.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει ήδη καταφέρει να συμφωνήσει με μεγάλα ονόματα (δείτε εδώ τους 6 άντρες που έκλεισαν), ενώ ακόμα έχει πολλούς άσσους στο μανίκι του, τους οποίους δεν θα αποκαλύψει μέχρι την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Survivor All Star

Χαρακτηριστικά, το Survivor All Star θα κάνει πρεμιέρα μετά τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα, στις 8 Ιανουαρίου! Τις πληροφορίες του tv-24.gr, επιβεβαίωσε μάλιστα πριν από λίγη ώρα και η εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΪ.

Οι αμοιβές του Survivor All Star

Όσο τα ραντεβού με τους υποψήφιους παίκτες συνεχίζονται, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η παραγωγή βάζει πλαφόν στα 5000 ευρώ την εβδομάδα για κάθε παίκτη, ένα ποσό – κίνητρο, όπως επισήμανε ο Μάριος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του στο «Πρωινό Μας».

Και μπορεί κάποιοι να μην θεωρούν τίμια την απόφαση της παραγωγής, αφού ο καθένας από τους συμμετέχοντες έχει τη δική του πορεία στα media, ωστόσο και οι πρώην «μαχητές» μετά την δημοσιότητα που κέρδισαν από το Survivor καταφέρνουν σήμερα να κλείνουν δουλειές με αμοιβές αντίστοιχες των celebrities.

«Δεν μπορεί να είναι όλοι πρωταγωνιστές και να παίρνουμε τα ίδια λεφτά. Υπάρχει διαβάθμιση σε ανθρώπους στο Survivor όχι σε χρηματικά ποσά (…) Αν κάποια ψώνια θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές να το κοιτάξουν. Υπάρχουν άτομα τα οποία πραγματικά προσφέρουν ριάλιτι», δήλωσε πρόσφατα ο Πάνος Καλίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Ανατροπή μεγατόνων - Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για ζευγάρια του ριάλιτι

Survivor All Star: Ανατροπή με τα συμβόλαια των παικτών - Οι «μυστικές» συμφωνίες του Ατζούν Ιλιτζαλί