Από Πέννυ Μαστοράκου

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, η οποία είχε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (δείτε εδώ το πρόσωπο έκπληξη που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή) βρέθηκε και ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης, ένας από τους τρεις κριτές του MasterChef και έκανε και διάφορες αποκαλύψεις.

Μεταξύ αυτών ήταν και το αν μπορούσε να υπάρξει και ένα MasterChef All Star στην ελληνική τηλεόραση, ενώ μάλιστα αναφέρει πως κάποτε είχε πέσει στο τραπέζι σαν πρόταση.

Οι αποκαλύψεις του Πάνου Ιωαννίδη

«Για το MasterChef έχουμε ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού για το πως θα δυσκολέψουμε φέτος τους παίκτες και περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Ένα All Star MasterChef θα είχε τρομερό ενδιαφέρον και έχει ψιλοσυζητηθεί κάποια στιγμή κάτι τέτοιο» είπε μεταξύ άλλων.

Λίγα λόγια για τον Πάνο Ιωαννίδη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ έχει ζήσει και στη Θεσσαλονίκη και την Ιταλία. Η οικογένειά του κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο αντικείμενο της μαγειρικής σε σχολή της Θεσσαλονίκης ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως σεφ στα μέσα της δεκαετίας του 1990 έχοντας δουλέψει σε διάφορα εστιατόρια στο Μιλάνο και τη Σαρδηνία. Το 1999, επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκινώντας να εργάζεται στη Βασιλική Πρεσβεία της Δανίας μέχρι και το 2014. Το 2007 απέκτησε bachelor στο restaurant management, στο marketing και το βιομηχανικό σχεδιασμό έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων. Παράλληλα με την παρουσία του στην Πρεσβεία υπήρξε καθηγητής σε μαγειρικές σχολές για 9 χρόνια ενώ συνεργάστηκε με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους ως food stylist σε περιοδικά γαστρονομίας.

Το 2019 άνοιξε το ιταλικό εστιατόριο Ovio στο κέντρο της Αθήνας. Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής, με τίτλο Risotti, από τις εκδόσεις Πατάκη και την ίδια χρονιά μαζί με τους σεφ Γιάννη Μαρκαδάκη και ο Δημήτρη Κοντόπουλο, δημιούργησε το Stellar, ένα pop-up θερινό σινεμά που πρόβαλλε ταινίες σε συνδυασμό με φαγητό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκτακτες εξελίξεις με το MasterChef - Η απόφαση που ανατρέπει τα πάντα

MasterChef 6: Η ηλικία και η καταγωγή του νικητή Παναγιώτη Κουμουνδούρου