Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του MasterChef βρίσκεται προ των πυλών, ωστόσο μαζί του έρχεται και μία δυσάρεστη είδηση μιας και από του χρόνου, το ριάλιτι μαγειρικής θα πάψει να προβάλλεται. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Happy Day, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης για τον 7ο κύκλο.

To φινάλε του MasterChef

H Τίνα Μεσσαροπούλου είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Το MasterChef ξεκινά γυρίσματα στις 17 του μήνα, κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα, φαίνεται όμως ότι θα είναι ο 7ος και τελευταίος κύκλος».

Μάλιστα, το MasterChef δε θα είναι η μόνη αλλαγή που θα γίνει στο πρόγραμμα του σταθμού, μιας και την ίδια μοίρα θα έχει και το GNTM (δείτε εδώ τι έχει αποφασιστεί).

Με δυσκολίες και αρκετά εμπόδια τα γυρίσματα του 7ου κύκλου

To MasterChef, επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά στο Star, και υπόσχεται να μας χαρίσει άλλο ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων. Ωστόσο τα γυρίσματα ξεκίνησαν με αρκετά εμπόδια...

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, αυτή την χρονιά οι δηλώσεις είναι φανερά λιγότερες από ότι τις προηγούμενες χρονιές, κάτι που έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά αλλά και δυσαρέσκεια στους ιθύνοντες και στην παραγωγή του ριάλιτι.

Αυτό δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα και τους περιορίζει σε επίπεδο γυρισμάτων, για αυτό και έχει πέσει και στο τραπέζι η πρόταση, να κληθούν πίσω παίκτες που είχαν δηλώσει συμμετοχή σε προηγούμενους κύκλους και απορρίφθηκαν.

MasterChef

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλαγές στον νέο κύκλο του MasterChef - Η ανακοίνωση του Πάνου Ιωαννίδη

Εγκατέλειψε για πάντα την μαγειρική μετά το MasterChef - Ο "εν κουλί" έκανε στροφή στην καριέρα του