Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν είναι η πρώτη φορά που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς και απόψε στο Asia Express, το βράδυ της Κυριακής 6/11, ο Fipster έδωσε ρέστα με τις ατάκες (δείτε εδώ τον εκνευρισμό του με την Κολέτσα) και την συμπεριφορά του στα πάντα, και οι χρήστες τον αποθέωσαν στα σχόλιά τους.

Από την πρώτη μέρα ο εκρηκτικός του χαρακτήρας αλλά και ο τρόπος του σε όλα, αγαπήθηκαν από το κοινό, ακόμη και οι τσακωμοί του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι οποίοι θα μείνουν αξέχαστοι (δείτε εδώ τον απίθανο τσακωμό τους λίγα επεισόδια πριν).

Ο Fipster έφερε τα πάνω κάτω στο Twitter

Η επική τούμπα του από το ποδήλατο

Δεν είναι τυχαίο που το τηλεοπτικό κοινό (εκτός από την Μαίρη Συνατσάκη) έχει βάλει τον Fipster και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο βάθρο του αγαπημένου του ζευγαριού στο Asia Express, καθώς πάντα μας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές στις δοκιμασίες τους, μαζί με τις χαρές τις λύπες και τους τσακωμούς τους.

Και στο επεισόδιο λοιπόν του Asia Express, την Παρασκευή 4/11 κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, μας χάρισαν ακόμη μία απίστευτη στιγμή, όταν χρειάστηκε να κάνουν ποδήλατο για να καταφέρουν να φτάσουν στον στόχο τους, μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης είχε προειδοποιήσει πως δεν είναι και το καλύτερό του, και από την αρχή δεν φάνηκε να είναι τόσο σίγουρος! Κατά την διάρκεια λοιπόν της διαδρομής του άρχισε να τρέμει και να φωνάζει τον συμπαίκτη του λίγο πριν πέσει εντελώς!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Τον χάλασαν στο Star, όσο τον ξέραμε δεν ήταν έτσι!» - H επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για τον Fipster

Asia Express: Ξέσπασε σε λυγμούς - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Fipster μετά την δοκιμασία