Από Πέννυ Μαστοράκου

Εκτός εαυτού βγήκε το βράδυ της Παρασκευής 28/10 ο Fipster, και αυτή την φορά δεν ήταν λόγο τσακωμού του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ τον επικό τσακωμό τους πριν λίγες μέρες) αλλά την συμπεριφορά της Χριστίνας Κολέτσα στο επεισόδιο του Asia Express.

Πιο συγκεκριμένα ο Fipster εκνευρίστηκε, καθώς θεώρησε ανταγωνιστική την στάση της, όταν δεν έδειξε ιδιαίτερη προθυμία να πάρει στην καρότσα που βρήκε το ζευγάρι τους!

Ο Fipster τα έχωσε στην Χριστίνα Κολέτσα

«Είναι δυνατόν να περνάμε από μπροστά σου και να μας λες άντε θα ρθείτε;”. Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι λέει ρε μ@λ@κ@; Δεν έχεις μπει με ωραία ενέργεια, Κολέτσα. Μπήκες με ανταγωνιστική ενέργεια. Ο ανταγωνιστής ποτέ δεν κερδίζει» της είπε χαρακτηριστικά, με μία δόση χιούμορ χωρίς να παίρνει ωστόσο κάτι από αυτά που είπε πίσω.

Κατέρρευσε η Κατερίνα Καλίνογλου λίγο πριν...

Η αποψινή δοκιμασία της Παρασκευής 28/10 στο Asia Express, μπορεί να ξεκίνησε με γέλια για κάποιους (δείτε εδώ τις επικές ατάκες των Twitterάδων για την δοκιμασία) ωστόσο για κάποιους άλλους είναι αρκετά δύσκολη, καθώς οι συνθήκες είναι σκληρές και οι αντοχές λιγοστεύουν για τους παίκτες.

Είδαμε λοιπόν, πως η Κατερίνα Καλίνογλου, εξουθενωμένη και εμφανώς ταλαιπωρημένη από την παραμονή της και τις δοκιμασίες στο ριάλιτι, έφτασε στα όριά της, και την είδαμε να καταρρέει! «Δεν νιώθω καθόλου καλά» είπε χαρακτηριστικά, και ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος.

Πλάι της, ήταν όπως πάντα η παρτενέρ της, Βιβή Μπασινά η οποία έσπευσε να την συνεφέρει ώσπου να την οδηγήσει στο ιατρικό προσωπικό! «Βιβή, σήκωσε με γιατί ζαλίζομαι. Τον αυχένα μου. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ήλιος» ανέφερε υποφέροντας η παίκτρια...

«Παιδιά, δεν μπορώ να σηκώσω την τσάντα και να φοράω το κολάρο. Συγγνώμη, δεν μπορώ με τίποτα» πρόσθεσε και στην συνέχεια την ανέλαβε το παραϊατρικό προσωπικό, ζητώντας της να μην κουνάει πολύ το κεφάλι της και ζαλίζεται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι! Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Γιάννη Αϊβάζη πάνω στην καρότσα

Asia Express: «Τον χάλασαν στο Star, όσο τον ξέραμε δεν ήταν έτσι!» - H επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για τον Fipster