Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρέθηκαν στο επεισόδιο της Παρασκευής 28/10 ο Fipster, ο Νάσος Γαλακτερός και η Χριστίνα Κολέτσα, καθώς κλήθηκαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και την συγκέντρωσή τους προκειμένου να μην ανεβάσουν καρδιακούς παλμούς, κατά την διάρκεια που υποβάλλονταν σε δοκιμασίες με τις οποίες ανατρίχιασε όλο το Twitter.

O Νάσος Γαλακτερός βγήκε νικητής, ωστόσο ο Fipster δεν άντεξε στο τέλος, και μόλις άνοιξε τα μάτια του του βγήκε όλη η πίεση της δοκιμασίας και ξέσπασε σε κλάματα, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν και να αντιλαμβάνονται το σοκ που πέρασε.

Η πίεση έφτασε στα όριά του τον Fipster απόψε στο Asia Express

«Εμένα με τρόμαζε περισσότερο τι θα έρθει, προσπαθούσα να σκέφτομαι ότι είμαι σε μία παραλία ήρεμος, ότι δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά, ότι είμαι με τους φίλους μου, πιέστηκα και μου βγήκε έτσι...» είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

«Τον χάλασαν στο Star, όσο τον ξέραμε δεν ήταν έτσι!» - H επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για τον Fipster

Η αλήθεια είναι πως όταν περνάς κακουχίες και ταλαιπωρείσαι βγαίνει προς τα έξω ένας άλλος εαυτός, και για αυτή την εκδοχή του Fipster, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 25/10 ο Νίκος Μουτσινάς, σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στο Asia Express.

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να αναφερθεί στον πρώην συνεργάτη του ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, και μάλιστα πριν λίγες μέρες αρπάχτηκαν κιόλας (δείτε εδώ το επικό σκηνικό).

«Να είμαστε σωστοί… Εμείς όσο τον ξέραμε τον Fipster δεν ήταν έτσι. Τον χάλασαν στο Star. Να το πούμε και αυτό… Είναι σωστό που οι άλλοι έχουν περάσει τόσο καιρό εκεί και είναι ταλαιπωρημένοι και ξαφνικά μπαίνει ο Γιάννης με τον συμπαίκτη; Δεν είναι σωστό. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην τηλεόραση» είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Αν έρθω εκεί θα φας ξύλο!» - Δάκρυσε το Twitter με τα καντήλια που αντάλλαξαν Βασάλος και Fipster στο Λάος

Asia Express: «Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι λέει ρε μ@λ@κ@;» - Εκτός εαυτού ο Fipster με την Χριστίνα Κολέτσα