Από Πέννυ Μαστοράκου

Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν με αγωνία το βράδυ της Παρασκευής 30/9 στους καναπέδες τους, να ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης του Star, Asia Express (δείτε εδώ την είσοδο των παικτών στο παιχνίδι) , και ένα από αυτά τα άτομα ήταν και η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, έκανε μία ανάρτηση, κάνοντας λόγο για το αγαπημένο της ζευγάρι, και στηρίζοντας εμφανώς τους φίλους της, Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Φίλιππο Ιωάννου!

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη και τα λόγια για τους φίλους της

«Δεν έχω προτιμήσεις για το Asia Express, αλλά έχω ξεκάθαρα. Κωνσταντίνε και Φίλιππε! Ανυπομονώ να σας δω να τσιρίζει ο Φίλιππος και να αντέχει όσα μπορεί ο Κωνσταντίνος. Το παιδί είναι ξεκάθαρα για τα δύσκολα», έγραψε χαρακτηριστικά και έκατσε αναπαυτικά για να τους καμαρώσει!

 Με αυτό το ζευγάρι του Asia Express είναι φανατική η Μαίρη Συνατσάκη

Πρέπει να είναι χαρούμενη λοιπόν, γιατί ήταν οι νικητές!

Μετά κόπων και βασάνων, και παρότι δεν περίμεναν να ξεκινήσουν από το πρώτο λεπτό τις δοκιμασίες, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να νικήσουν το πρώτο έπαθλο στο Asia Express, την Παρασκευή 30/9.

Ο Νάσος Γαλακτερός και ο γιος του Παύλος, έφτασαν πάρα πολύ κοντά στο να νικήσουν, καθώς τερμάτισαν πρώτοι στο σημείο που τους είχαν υποδείξει, αλλά από ότι φαίνεται η ταχύτητά τους δεν ήταν αρκετή για να πάρουν τα 2.500 ευρώ και το αβαντάζ!

Στο πρώτο παιχνίδι επάθλου τα ζευγάρια έπρεπε να συναρμολογήσουν τα Άνγκορ Βατ, βάζοντας τα κομμάτια στη σωστή θέση, και παρά την κούραση τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά μόνο ένα τα κατάφερε, και αυτό ήταν το ζευγάρι του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Fipster!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Ρε μάνα τι κάνεις;!» - Πανικόβλητος ο Δημήτρης Παππάς με τα ουρλιαχτά της μητέρας του Χριστίνας

Asia Express: Σε πανικό η Ιλάειρα Ζήση! Έχασε τις αισθήσεις του και...