Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι πως όταν περνάς κακουχίες και ταλαιπωρείσαι βγαίνει προς τα έξω ένας άλλος εαυτός, και για αυτή την εκδοχή του Fipster, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 25/10 ο Νίκος Μουτσινάς, σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στο Asia Express.

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να αναφερθεί στον πρώην συνεργάτη του ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, και μάλιστα πριν λίγες μέρες αρπάχτηκαν κιόλας (δείτε εδώ το επικό σκηνικό).

Η ατάκα του Νίκου Μουτσινά για τον Fipster

«Να είμαστε σωστοί… Εμείς όσο τον ξέραμε τον Fipster δεν ήταν έτσι. Τον χάλασαν στο Star. Να το πούμε και αυτό… Είναι σωστό που οι άλλοι έχουν περάσει τόσο καιρό εκεί και είναι ταλαιπωρημένοι και ξαφνικά μπαίνει ο Γιάννης με τον συμπαίκτη; Δεν είναι σωστό. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην τηλεόραση» είπε ο παρουσιαστής.

Η σπόντα του για τον ΣΚΑΙ

Την σπόντα του στην "καναλάρα" πέταξε το μεσημέρι της Τρίτης 25/10 στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι, καθώς η σημερινή εκπομπή ξεκίνησε με καθυστέρηση, και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο κάτι τέτοιο!

Ο παρουσιαστής εδώ και λίγο καιρό έχει κάνει γνωστό πως αυτή είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής (δείτε εδώ την ανακοίνωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό) και είναι εξίσου γνωστό πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, και καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιδιώξει ανανέωση.

«Μία ερώτηση έχω. Τι ώρα ξεκινάς ρε φίλε πια; Μας κάνουν τσαχπινιές. Εν πάση περίπτωση…» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με ξέρεις από την καλή και την ανάποδη!» - Το "απειλητικό" τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς

Αλλάζει και ζώνη και κανάλι! Ο Νίκος Μουτσινάς φεύγει από το ΣΚΑΙ και πάει...