Από Πέννυ Μαστοράκου

Παρότι στην προηγούμενη δοκιμασία ήταν εκείνοι που κέρδισαν το avantage, δεν φάνηκε να χάρηκαν ιδιαίτερα καθώς αυτό που θα επιθυμούσαν περισσότερο θα ήταν η ασυλία, προκειμένου να μην κινδυνέψει αυτή την εβδομάδα η θέση τους στο Asia Express.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster, οι οποίοι ήρθαν για ακόμη μία φορά στα μαχαίρια (δείτε εδώ τον προηγούμενο τσακωμό τους), καθώς οι κακουχίες και η ταλαιπωρία τους έχει κάνει οξύθυμους και όταν δεν έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν, τους βγαίνει εκνευρισμός.

Ο εκνευρισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Fipster

Ο Kωνσταντίνος μετά το τέλος της δοκιμασίας ήταν αρκετά κουρασμένος και εκνευρισμένος, καθώς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήθελε, με αποκορύφωμα την νέα δοκιμασία που τους περιμένει, κατά την οποία πρέπει να χορέψουν, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου!

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν θέλει να χορέψει με τον Fipster να του απαντά: «Αν δεν μου πεις δεν χορεύω, φεύγουμε. Πάμε σπίτι μας, Παύλο Γαλακτερέ», με τον πρώτο να εκνευρίζεται και να του λέει πως: «Δεν θα το πηγαίνουμε εκβιαστικά. Και μην με ειρωνεύεσαι. Σεβάσου κάτι που δεν θέλω να κάνω!».

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Γιάννη Αϊβάζη πάνω στην καρότσα

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 21/10 είδαμε την δυναμική είσοδό του (δείτε εδώ την είσοδό του στο παιχνίδι), η οποία από ότι φάνηκε δεν άρεσε σε κάποιους παίκτες, ωστόσο εκείνος δεν πτοείται και από ότι βλέπουμε, τόσο εκείνος όσο και το ζευγάρι του στο παιχνίδι, ήρθαν για να μείνουν!

Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και τον Λευτέρη Δημηρόπουλο, οι οποίοι ξεκίνησαν στο επεισόδιο της Κυριακής 23/10 στο Asia Express, με την καλύτερη ψυχολογία και πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ τον δρόμο τους για την δοκιμασία της ασυλίας, και από ότι βλέπουμε έχουν μπει με τα χίλια στο πετσί του ρόλου!

Ανεβασμένη σε μια καρότσα ενός κατοίκου του Λάος έκαναν αγώνα δρόμου προκειμένου να περάσουν τον Fipster και τον Βασάλο, αλλά και τη Ρασέλ με τη μητέρα της, και η αδρεναλίνη τους χτύπησε κόκκινο! Καθώς η ταχύτητα ανέβαινε, ο Γιάννης Αϊβάζης πήρε ρόλο «φιλάθλου» και φώναζε «Ζήτω!» γιατί πέρασαν τα δύο ζεύγη παικτών και συνεχίζουν για το τέρμα...

 Asia Express

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Δεν άντεξε και λύγισε - Η συγκίνηση του Γιάννη Αϊβάζη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας

Asia Express: Μεγάλη γκρίνια στα ζευγάρια! Η ανακοίνωση του Πολυχρονίδη που έφερε τα πάνω κάτω